SΛMSUNLU[C★] kimdir ?

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve KØNUSMΛ•BΛBΛ•YØЯGUN™ tarafından 1 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selamunaleyküm arkadaşlar ben 16 yaşındayım ve Fr4 serverinde oynamaktayım. Eskiden Tr2 Eic te A-N-I-L-5597 çarım vardı lakin hesap batırıldı. Ben de Fr4 te oynamaya karar verdim ve 3 yıldır Fr4 te oynuyorum. Keşke yeniden Tr serverlarına dönebilsem. Çünkü Fransızca bilmediğimiz için İngilizce konuşmamız bile kicklenmeye sebep oluyor. Hatta "Ben Türküm " deseniz kicklenirsiniz. Chatte rahatlıkla konuşamıyoruz. Hatta Benim 30 gün chat banı yediğim de oldu. Türk arkadaşlarımız da var ne mutlu ki.. İrisi eski alışveriş sisteminde 22 krediye aldım. Bir arkadaşım 1 krediye iris almıştı. Fr4 te alışveriş eskiye göre daha pahalı şimdi. Geri dönmek istiyorum lakin Tr2 ye dönemiyorum. 2 tane çarım var 1. 8 iris 1 lf4 goliath 2. 8 iris aegis Evet saygılarımla (ANIL DILEK)

2. Merhaba ,

Yeni foruma hoşgeldiniz ve iyi vakit geçirmeniz dileklerimle :)

İyi forumlar.