SLOT İLGİLENİN !!! YETER

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *KorGeneRaL* tarafından 18 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Modum bakın beb klavye ile slot larımı kullanamıyorum .. olmuyor f5 çektim olmadı.bilgisayarı açtım kapadım olmadı. çerez temiz ledim olmadı şimdi bu böylemi devam edecek size soruyorum ? bana habire çerez den bahsetmeyin ....

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2015
  2. Merhaba ,

Şu anda genel bir sorun gözükmüyor. Fakat oyun içindeki ayarlar kısmından klavye ayarlarınızı kontrol edin.

Flash Player Hakkında Bilgiler

İlgili konuyu inceleyip Flash Player güncel mi değil mi kontrol edin. Güncel değilse güncelleyin ayrıca konuda biraz aşağıda bir kaç ayar var. Onları da yaparsanız daha iyi performans alırsınız.

Ayrıca farklı tarayıcılar ile deneyebilirsiniz. Yandex , Maxthon , Opera yada Safari gibi tarayıcılar ile denemeler yapıp en iyi verim aldığınızı kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Abicim yeter ya ben derdimi kime anlatayım flas player güncel çerezler temiz faklı tarayıcı kullanıyorum olmuyor benim derdimi kim çözecek :'( :'( 4 saatir böyle ya

yazdıma cevap verirmisin ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2015
  4. Merhaba ,

Program Ekle/Kaldır kısmından Flash Player'i kaldırıp en baştan güncel versiyonunu kurup deneyebilirsiniz. Gerekirse tarayıcıyı da aynı şekilde kaldırıp en baştan güncel versiyonunu kurarak deneyebilirsiniz. Eğer genel bir sorun olsaydı herkeste aynı sorun yaşanırdı.

İyi forumlar.

5. saygı değer modum flash player i sildim yeni sini yükledim mozila fifiox sildim yenisini yükledim çerezle temiç herşey fuu elit ama gene olmuyor hani napim bende bilmiyorum ben bir oyuncuyla savaşırken bu hale geldim 4 saat önce çok güzel oyun oynardım taki oo düşmanla savaşıncaya kadar naptılar bilimiyorum istersiz siz girin bakın gemiye

?

6. Merhaba ,

Bizlerin yetkisi forumla sınırlıdır yani oyuna müdahale etme yada hesap inceleme gibi bir yetkimiz yok maalesef. Bu konuda durumu anlaşılır şekilde yazarak support'a mesaj yollayabilirsiniz.

Fakat ben yine de Yandex yada Maxthon tarayıcısı ile deneme yapmanızı öneririm.

İyi forumlar.

7. aynı sorun bende de vardı ayarlar bölümünde klavyeyi seçin ordaki
    hızlı slot 1 atanmadı
    hılzı slot 2 atanmadı

yazar oraya tıklayarak istediğiniz tuşa basabilirsiniz

8. kartal kaptan teekürederim adminlerin modetörlerin yapamdını sen yaptın allah razı olsun teeeşkür ederim neymiş çerez ve flas player tarayıcı dilmiş herşey

9. Prophecy

Prophecy User

flash player falan değil sorun bende de oldu. ayarlar/klavye ye git slotları yeniden yaz.Sorun çözülür.
    Benim flash playerım güncel ve zaten de güncelleme olsa uyarı geliyor.Şu sorunlara flash player demeyin oyundan kaynaklı sorun.

10. ayenen kardeşim

11. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,
    Diğer oyuncuların başına gelen durumun çözümünü size söyledik. Slot tuşlarının seçili olmadığınıda biliyoruz genelde çözüme ulaştıran tavsiyeleri size söyledik.

Konu çözüme kavuştuğu için konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.