slot tuşları çalışmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SЄЯSЄЯí●ΜΛЧIИ●ΚΛƒΛ tarafından 6 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. daha kaç kere yazmamız lazım şu sorunları 2 gün oldu slot tuşları çalışmıyor tarayıcı önbellek pc in yetmiyor demeyin sorunu kendinizde arayın biraz sürekli mausle tıklıp cephane degişmek zorunda kalıyoruz çözün lütfen şu sorunları artık

2. Bende böyle bir sorun yok. Sorun sadece sizde ise önce supportta sorunu bildirin düzelmezse pcye format atın.

3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Farklı tarayıcıdan girmeyi deneyiniz lütfen.Tarayıcnızdaki kötü bir uygulamada bunu engelleyebilir.
    Ayrıca sorununuzla ilgili detaylı bilgiler veriseniz yardımcı olmaya çalışırız.

İyi Forumlar.

4. Reaven60

Reaven60 User

aynısı bende de oldu. ayarlardan bütün slotların tuşları kaldırılmış. tek tek elle girmem gerekti bütün tuşları

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu durumu iletmiştik ama sanırım taraycı kaynaklı bir sorundur. Ben oyun hayatım boyunca böyle bir sorunla karşılaşmadım. Farklı tarayıcılardan oynamayı deneyiniz.

Konu Kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.