Slot tuşları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve G*E*N*Ç*T*Ü*R*K1 tarafından 16 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Slot tuşlarım çalışmıyor ne yaptıysam düzelmedi mesela 1 tuş 1 lazerde ( num lockdaki değil ) 1 ve 2 ye basıp rsb karıştırma yapamıyorum mesela başka hesapta sorunsuz çalışıyor tuşlar ayarlarıda kontrol ettim

2. BLUE*EYE

BLUE*EYE User

Șimdi klasik cevaplari siraliyim çerezleri sil modemi resle yine olmuyorsa supporta bașvur... :D

3. aynen kesin olacak bu çerezleri geçsinler aynı tarayıcılarda başka çarlarda çalışıyor , support bir işe yaramıyor almanya 7 de oynuyorum tr ye yönlendiriyorlar tr de alman supporta modem günlük resetleniyor zaten bunedir ..

4. krdş bunun senin oyundaki ayarlarınla alakası var bir sorun değil yani ayarlar kısmında en altta pro işlem çubugu ayarları var klavye ayarlarını pro işlem çubugundada uygula gibi bişey yazması lazım onu tik varsa tik
    kaldır eger tik yoksa tik koy bak olcakmı

5. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Oyun Ekranından Ayarlar kısmını açınız Sağ alt kısmında Kırmızı renkli olur Geri al deyiniz tuşlar ilk ekran ayarlarına geri dönecektir.

Eğer isterseniz kendinize ait tuş düzenlemenizi de Klavye kısmından yapabilirsiniz.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.