SMS İle VIP Almak

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ¯ǾŁŪM¯M∑Ł∑ĞΝ[Ð∑√™]¯, Nov 27, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhabalar ben sms ile VIP aldım gelen meseja EVET yazdım aradan 5 dk geçti hala olmadı bu sefer tekrar yaptım şuan yaklasık 1 saat geçti tekrar denemek istiyorum ama bu sefer 3 kere vıp paketi gelir diye korkuyorum bana yardımcı olurmusunuz?

2. supporta yazmalısın burada sana verecekleri cevap bizim işimiz sadece forumu yönetmek olacaktır oyuna müdahale edemiyoruz klasik cevaplardır yani kısaca support tek çözüm adresi

3. Önce yeterli bakiyen olup olmadığını kontrol etmeni isterim eğer faturalı hat kullanmıyorsan eksi bakiyede her hangi alım işlemi gerçekleştiremezsiniz. Sms'de mesaj bedeli gibi olaylarında olması lazım yani 11 lira aylık vip desen ve mesaj ücreti 14 liraya felan çıkıyor olması lazım. Eğer bakiyeniz yeterliyse ve ücreti sizden aldıysa yazdığınız big kodundan emin olun her şey düzgün ise supporta mesaj atın.

4. supporta şimdi attım tekrar denemk istiyorum ama bu sefer 3kere gelir diyek orkuyorum
    hat faturalı

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu durum için mobil ödeme servisini yani paytogo ile irtibata geçiniz lütfen. Ayrıca gelen onaylama mesajını doğru şekilde onayladığınıza emin misiniz? Sizden ya EVET yada ONAY yazılması istenecektir.

İyi Forumlar.

6. Eminim modum evet yazıp mesajı yolladım ama sonra onay mesajı gelmedi 2 3 saat oldu galiba

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bende bazen bu şekilde beklemeler yaşaya biliyorum. Ama isterseniz supportan önce paytogo müşteri hizmetlerini arayınız. Sıkıntı var ise oradan düzeltirler.

İyi Forumlar.

8. tamam teşekkürler modum

9. Merhabalar;

Takım arkadaşımın dediği gibi ilk önce ödeme sağlayıcınız ile görüşünüz daha sonra supporta mail atınız geen yanıtlar doğrultusunda denilenleri yaparsanız sorun çözülecektir.Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.