SMS İle VİP(DEVAM)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯ǾŁŪM¯M∑Ł∑ĞΝ[Ð∑√™]¯ tarafından 31 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yav modlarım bakın ben dün saat 12.06 da sms ile 1 aylık vip çektim onay mesajı geldi üzret kesildi fakat neredeyse 24 saat oldu halen vipim gelmedi e posta adresime erişemediğim için başka bir e posta adresinden id no ile birlikte supporta mesaj attım,bana ''Merhaba, bakiye dökümünüzü ve mailinize gelen ödeme işlem mesajının ekran görüntüsünü atarmısınız'' diye mesaj gönderdiler ödeme işlemi mesajını ekran görüntüsü alıp supporta attım ve dedimki e posta adresime erişemedim oonu nasıl atayım halen ısrarla benden onu istiyorlar e posta adresime saldırı oldu hotmailim kilitlendi o beni şuan çok uğratırır ben ne yapacam şimdi 24 saatdir çarı aksamıyorum bir yardımcı olun Allah aşkına koskoca do hak mı yiyior?

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

VİP paketinizin gelmemesi bizden değil aracı firmadan kaynaklanıyor. Support ekibide şu anda hakkınızı vermekle uğraşmaktadır. Şimdi sizden istenilen bilgileri vermelisinizki hakıınız verilsin. E-mailinize girememeniz do ekibinin suçu da değildir. Bir şekilde bu sorunu çözüp istenilen bilgileri atmalısınız.

İyi Forumlar.

3. Bakın modum size id numaramı verdim onaylanan sms ekran görüntüsünü verdim bir tek e postama erişemediğim için gelen mesjaı atamıyorum ilk defa böyle bir sorun ile karşılaşıyorum bazı sebeplerden dolayı e postamı şuan için açtıramıyorum ksurabakmayın bu yardımcı olmanız değil sonuçta param size gidiyor değil mi ?

4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bakın ben forumdan sorumlu olan birisi olarak sizi sadece yönlendire bilirim. Başka bir yetkim yok. Siz zaten yöndirilmesi gereken yere başvurmuşsunuz. Onlar ne istiyorsa yapılmak zorunda. Haklısınız yatırdığınız para darkorbite geliyor ama şu anda başvurduğunuz kişilerde hakkınızı vermeye çalışıyor. Buraya yazdıklarınızın aynısını onlara da yazın kabul ederlerse hakkınızı alırsınız.

İyi Forumlar.

5. Ya tamam sizde haklısınız ama gerçekten şuan mağdurum aynısını zaten supportada yazdım kusurabakmayın ama supporta vurdum duymaz oyun kurulduğundan beri oynuyorum onlar benden daha inatçı ben 9. sırada generalim altımdaki adamlar baya kasıyorlar benimi çin vakit çok önemli supportan birazcık empati kurmasını istiyorum..

neyse yinede teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

6. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Rica ederiz.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.