SnowLeopard \Elveda DO

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar arkadaşlar. Adım Batu, yaşım 14. Forumun SnowLeopard 'ı, Tr6 serverinin ise §Λ√¢! 'sıyım. 2013 yılında liseli_herif olarak oyuna tam anlamıyla başladım. Hala bu hesapta oyunu oynamaktayım. VS klanında uberde citadel pala

Son düzenlenen: 31 Aralık 2014
  2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba yeni foruma hoş geldiniz umarım hoş vakit geçirirsiniz ve hedefinize ulaşırsınız :)

AKDENİZ bunu beğendi.
  3. AKDENİZ

AKDENİZ User

yeni form hayırlı olsun..

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Hoşgeldiniz umarım bu forum ile birlik bizimlede güzel paylaşımlarınızı yaparak amaçlarınıza ulaşırsınız keyifli forumlar ve oyununuzda bol bol eğlence dilerim.

AKDENİZ bunu beğendi.
  5. Hepinize teşekkür ederim

6. Hadi bakalım.Çok çalışırsan başarırsın elbet

7. Merhaba ,

Foruma hoşgeldiniz ve keyifli vakit geçirmeniz dileklerimle :)

İyi forumlar.

AKDENİZ bunu beğendi.
  8. foruma hoşgeldin elbet birgün girersin o klana :)

9. Teşşekür ederim :)

10. senın lambada kapın acıkmıydı + kej okadar güçlü deilki:D

11. 1 açık değil 2 TR-6 dan bahsediyom :D

12. bende tr6dan ba
    bende tr6dan bahsedıyorum

13. hmm geçen gün 5-2de sana dalıolardı :) birde eıcte cubı az verio demi

14. 5-2de bize bi lder dalar bide bi kaç savaşta olduğumuz
    cubi normal ya 100 ortalama uri :D

15. Yok 50 kişi oluyor bi düşman gelince herkes kaçıyor ama bu aralar hürkan flan hep oralardalar

16. Merhabalar arkadaşlar. Adım Batu, Yaşım 14. Forumda SnowLeopard olarak tanınırım. Tr6 serverinde ise Savcı yada ŞanlıHilal olarak tanınırım. Çoğunuz benden büyük. 2013 yılında liseli_herif olarak oyuna başladım. Aslen oyun ile 2009da tanıştım. Hala bu hesapta oyunu oynamaktayım. 25 lf3 1 lf4 ile bugünden itibaren kalın sıkıyorum :D Oyuncu olarak atarlı birisiyimdir. Rütbeme göre kapımın çok az olduğunu düşünüyorum. Yüzbaşı üstü alfa-zeta-epsilon yüzükleri.
    Kişilik olarak ise eğlenceli birisiyim. İstenmedeğim klanda durmam hatta oyunu cehennem ederim.
    Taraflaştırmak - Taraf tutmak oyunda hobimdir :D
    Bu arada forumun yeni görünümü hayırlı olsun

17. Daha önce konunu açtın burada krdşim :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Eylül 2014
  18. Jameika-TR

Jameika-TR User

Hoş geldin dicem ama zaten buralardaymıssın oyüzden tanıştığıma memlun oldum :)
    Dur adam unutturmuyo işte kendini bozmasana sen :mad: :)

19. Merhaba ,

Sanırım bir karışıklık olmuş. :) konuları birleştirdim. :)

İyi forumlar.