Soğuk Dalga Etkinliği (Kış Festivali Görevleri)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 29 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın yetkili arkadaşlar bir şey sormak istiyorum 24 etkinlik görevi olacak demişsiniz fakat görevler günlük görev mi yoksa 1 ocaktan önce istediğimiz günün görevini yapabiliyormuyuz ?

Yani 1 gün kaçırsak o günün görevi gidiyor mu ?

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Etkinlik Görevleri
    Oyuna biraz daha heyecan katmak için, yeni etkinlik görevleri ekledik. Her görev özel günlerde aktif olacaklar ve etkinlik hikayesini sizlere anlatacak.
    Her görevi başarıyla bitirmenizin ardından TP, ŞP , Uridium, Kredi ve daha fazla görev alacaksınız. Ayrıca özel bir Malzeme alabileceksiniz.
    Her görev ayrı özelliklerde- biri "normal" seviyede ve diğeri "kolay" seviyede.
    Şunu unutmayın ki tüm görevler 1 Ocak 2015 de silinecekler. Yani ödülleri alabilmek için bu tarihten önce görevleri tamamlandığınıza emin olun.
    Not: Bu görevleri alabilmek için en az 6 seviye olmanız gerekiyor.

Keyifli Forumlar

3. Modum benim demek istediğim şu biz geçen sene günlük görevleri bitirmemiz için 24 saat süre veriliyordu.

O bu sene kalktı mı onu merak ediyorum.

24 saat dolunca görev kilitleniyordu ve görevleri yapamıyorduk.

4. Merhaba ,

Etkinlik ile ilgili bilgi alabilmek için Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Modum yazdığı şey şu 1 ocağa kadar görevlerin vakti olduğu ve 1 ocaktanm önce tum gorevleri tamamlamamız gerektigi.

Fakat aradığımı bulamadım.

Umarım beni görevlerden soğutan 24 saatlik zaman kısıtlaması yoktur.

6. Merhaba ,

Bekleyip göreceğiz maalesef. :)

İyi forumlar.

7. Konu kitlenebilir...

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.