Soğuk Dalga Kapısı Kolay

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MrAnlar tarafından 11 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MrAnlar

MrAnlar User

kapı hakkında bilgisi olan varmı kaç etaptan olusuyo suan 3.cudeyım skoll die bişi var kesemiyorum kesmenın kolay yolu varmıdır ?

2. cengizcc

cengizcc User

Bende bu konuyu açacaktım kolayda son dalgayı geçemiyorum yardım edecek var mı

3. taktik varmı bilmiyorum bilen varsada söylemiyor sanırım ancak şunu keşfettim o sizi işaretlerken(kırmızı şekilde etrafınızda çıkan şey) konfi değişirseniz donmanız engellenmiş oluyor.

4. ben kamikaze 3 ıle cok rahat bı şekilde geçtim sırada zor var o canavarları atsa bıle pesini bırakmayın kamikaze atın oyle oyle kesersınız yoksa 10 saat ugrastırır 3 4 dk surdu bıtırmem son bölümü taktik bu

5. MrAnlar

MrAnlar User

kolay oldugu ıcın yenıyız bız ped yok daha :(

6. pet yoksa bol bol kalkan yapman lazım ve elıt atcan sureklı kovalıycan ekolu ben guve + 15 hızla bıtırdım rahat oldu ama petsizlere önerecegım sey kovalayın sureklı 200 tane olunca döne döne kesersiniz kristallin keser gibi

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kamikaze ile çok basit bir şekilde geçilebilir.Ancak yoksada yapılmaz anlamına gelmiyor.Dikkatli bir şekilde döne döne kesebilirsiniz.

İyi forumlar

8. Slayer48

Slayer48 User

ödülleri nelerdir

9. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

3.000.000 Tecrübe Puanı kazandın.
    20.000 Uridium kazandın.
    Sana 88000 Şeref Puanı eklendi.
    R-IC3 türü roketden 300 adet aldın.

Keyifli Forumlar

10. Slayer48

Slayer48 User

bu zorun ödülleri galiba kolayınki nelerdir ???

11. kolayınkı 5 k ama zora hıc gırme emegıne yazık olur 5 saat döne döne kestım 200 250 tane yaratık var dıye oyun bı dondu öldüm 500 600 k canı varken oyunu bırakasım var su kapı yuzunden illa vipm almak zorundayım ben pet icin nasıl bı oyuna donustu bu oyun ya

12. Merhaba ,

Henüz fırsatım olmadı fakat toplam 3 bölüm olması gerekiyor. Forumda bazı taktikler paylaşılmış biraz araştırırsanız yardımı olabilir.

İyi forumlar.

13. VΛLVE™

VΛLVE™ User

kolay aşırı kolaydı hiç kami bile kullanmadım dönmedim ama zor da aşırı zor siz daha kolayı yapamazken zorda vay halinize bu arada skoll taktiği skolll yeni çıktığında ondan uzak durun haritanın ortasında olcak gidin skolla 3sn vurun kaçın 3sn vurun kaçın ve sonunda keserdisiz hem iceler olmicak hem skoll vurmicak :)

14. az önce kestim imanım gevreni namussuz patlamıyor bile :)

15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

denildigi gibi vur kac yapacan amac dp yi bitirmek kalkanina ugrasmayin once doluyo cunku.vur menzilinden cik o hareket ettimi saldir isaretledimi seni, ice cikariyor is zorlasiyor.icelerle ugrasma skoll patlat, cok asiri zor degil zor olan.. kolay zaten kolay.bol sans.

16. zaten skool bittikten sonra kapı da icy lere patlayınca sonra tekrar kapıya girince kapı bitmiş oluyor. o yüzden skool u kesmek icy lerden önemli

17. Tom_Cat

Tom_Cat User

Vıp olmadan sadece kami3 ile 30-45 dk da bitiyor.skroll köşeye kaçsa bile kami atın.10 k uri harcadım,25 k uri aldım.kami3 olmadan kapıya girmeyin derim.

18. şanti_63

şanti_63 User

Bu kapı tam olarak nerde ben daha görmedim hangi haritalarda

19. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Etkinlik görevlerinden kapıyı aktif edebilirsiniz. Aktif ettikten sonra x-4 haritasının ortasında portal açılmaktadır.

Keyifli Forumlar

20. şanti_63

şanti_63 User

Teşekkür ederim adminim iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.