Soğuk dalga kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cubikon_232 tarafından 14 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba darkorbit adminleri bu soğuk dalga kapısını yaparken son bölüme geldim skoll diye bir npc var onun içinden icy çıkıyor bu icyler toplam kaç tane kestikçe yenileri geliyor bunların bir sınırı var mı yoksa sınırsız mı bu npcler skoll denen npcyi kesincemi bitiyor bilgi verirmisiniz?

2. ahmettyran

ahmettyran Guest

Sınırsız diye biliyorum. Siz büyük Icy kesmeye bakın, petiniz varsa 2-3 sıra biriktirin öyle halledin küçükleri.

3. MaXiMuS

MaXiMuS User

biraz ateş edip geri çekil sonra 2-3 saniye sonra tekrar saldır

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Skoll ' u kesmediğiniz sürece , İcy ' ler Skoll ' u korumak için sürekli gelecektir.

Keyifli Forumlar

5. Ateş edip geri çekilince darbe puanı artıyor önceden denemistim

6. Skoll'un kalkanı belli biryerden aşağı düşünce İCy'ler cıkıyor. Ben Öyle Yaptım. Belli Bir Yere Kadar İNdirdim Kalkanı Ve Skoll'un kalkanını tekrardan Doldurması İçin bekledim. Sürekli Böyle yaptım hiç Icy cıkmadı. Fakat Baya Zaman Alıyor. 1 saat 45 dakika uraştım resmen.

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

3-5 saniye vurup geri çekildiğinizde yaratık çıkarmıyor bu şekilde yapabilirsiniz tamam biraz uzun sürebiliyor ama başka bir yolu yok maalesef.

SKOLL bu radaki konudan devam edebilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.