SOGUK DALGA :@

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .xsoundmax. tarafından 11 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu soğuk dalga kapısı zor ne kadar zor bu ne bicim kapıdır canavarı kesersen bir sürü icy cıkıyor bir seyler yapın adminler...

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Basit ve zor olarak 2 ye ayrıldı kapı.

Zoru yapamıyorsanız basiti deneyebilirsiniz.

İyi forumlar

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Skool e bi 3-4 saniye vurup geri çekil 5-10 saniye sonra tekrar gelip 3-4 saniye vur yine. 10-15 saniye aralıksız vurursan yaratık çıkartır.

4. webce

webce User

VALLa kolay zora girince gercekden cok kolay gelıyor insana soyle dıyeyım başın şişicek yaparken:)

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kamikazenin büyük yararı olduğu bir kapı bence güzel :)

Birde arkadaşlarımızın tavsiyelerini deneyin bence olumlu sonuç alırsınız.

İyi forumlar

6. kapı nerde ?

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Görev kulesindeki etkinlik görevleri bölümünden alacağınız görevle x-4 haritasındaki çıkacak kapıdan girebilirsiniz.

İyi forumlar

8. toplam kaç dalga sürüor ? girdim de

9. peki son yaratık kaldı işaretlenmiyor buna nasıl bi cevap yazıcaksınız üstüne bide yaratık bi güzel vuruyo helal olsun etkinlik tam noksan

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Toplamda 3 dalga bulunmakta.

Ancak son yaratıkta herhangibir sorun bulunmamakta üstüne tıklanabilmekte.

İyi forumlar

11. Arkadaşlar kamikazesi olan herkes yapabilir birazda kalkan olsa hiç bişi kalmaz. Ben sürekli kami attım fakat tam 1 saatimi aldı.

12. webce

webce User

kamisiz zaten cok uzun sürer ugrastırır

13. Sizin seviyesindeki oyunculara şiddetle katılıyorum o görevi kimse yapamaz. Ben 10 iris full havoc 15 lf4 irisler full geliştirmeli 34 arge ve birçok şey ile bu kadar zorlandıysam diğerlerini düşünemiyorum

14. webce

webce User

ben kriz gecirdim senınle hemen hemen aynı gemimiz arge 27de ve cidden 3 kere patladım ben bile

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.