Soğuma Süresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve züℓƒι̇кαя tarafından 27 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu güncelleme

1. Olmalı.

oy sayısı 5
    71,4%
  2. Olmamalı.

oy sayısı 2
    28,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Değerli Uzay Pilotu;
    Savaş Modülleri Geliştirme ekibinin yaptığı çalışmaya göre olay yerinde canlanma modülü aralıksız kullanmak modülü zamanla yıpratıyor hatta geminin tekrar tamir olamamasına sebep oluyor. Bu sebepten ötürü artık olay yerinde canlanmanın soğuma süresi ve enerji reaktörünün yakın zamanlarla kullanımının ekstra enerji harcamasına neden olduğu için ekstra ücrete tabii tutulacaksınuz.
    Soğuma Süresi Ekstra Ücret
    30 Saniye +10 Uridium
    40 Saniye +20 Uridium
    50 Saniye +30 Uridium
    60 Saniye +40 Uridium

Ekstra uridium ve soğuma süresi 2. doğuşta etkilemeye başlar
    30 Dakika boyunca olay yerinde doğulmazsa ekstra ücret sıfırlanır.
    Soğuma süresi doğduğun andan itibaren etki eder yani patlayınca 30 saniye beklemeyeceksiniz yeniden doğduğunuz anda başlayacak hatta bitince 'Olay yeri tamir modülü aktiftir.' diye kişisel sarı bildiri alacaksınız.
    Soğuma Süresi iptal edilebilir.

İptal Ücreti
    100 Uridium
    200 Uridium
    400 Uridium
    800 Uridium
    1600 Uridium...

Premium Kullanıcılarda Soğuma Ücreti ve Ekstra uridiumlar yarı miktarda alınır.

Kendi Düşüncem: Bu uygulamanın normal kullanıcıları pek etkileyeceğini düşünmüyorum. Bu uygulama en çok pvp veya klan savaşlarında güç dengelerini etkileyecek.

Not: Eksiklerimi yazdıkça güncellenecek. Hayırı seçmeden iyi düşünün ve açıkçası pve (Canavar kesen) oyuncuları oylamaya katılmamasını tercih ederim.

Teşekkürler...

Son düzenlenen: 27 Aralık 2013
  2. kaansakal

kaansakal User

Yapmaya çalıştığın şeyi pek anlamadım galiba ama eğer patladığın yerde doğmayı üst üste kullanabilmek ise olmuş.

3. üst üste kullanıyorlar urisi çok olan klan kazanıyor işte o yüzden soğuma süresini ekliyorumm

4. Yazdıgın Konuyu Tam anlayamadım ama anladıgım soyle kadarıyla Darkorbıte fazladan para kazandırma gıbı bısey cıkıyor anladım kadarıyla

5. Çok dogru bir konu guzel bir öneri +1

6. bu iş te uriyle olursa adam phonixe 1m uri yükler goli keser oyun tl işine doner bn dogru anladıysam

7. anakin5555

anakin5555 User

Olabilir +1

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.