Soğuma Süresi

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve 7MBU36 tarafından 5 Ocak 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 7MBU36

7MBU36 User

Arka arkaya 300 tane mor talon kestim gemim soğumaya girdi 150 uri verirken 135 e düştü yani daha ilk adımda şimdi ebedi kapı ve normal galaksi kapılarının soğuam süresi dışında olduğunu biliyorum fakat sormam gereken 2 şey var 1 - İlk adımdaki soğum kaç saatte sıfırlanıyor? 2- Bu soğuma süresi boyunca hiç yaratık kesmeden adam kesmeye gitsem sadece adam kessem soğuma süresi sıfırlanır mı yoksa illa haritada olmamam mı gerekiyor ?

2. benim bildiğim oynama süresiyle ilgili yani sen git kutu topla gene soğumadasındır belki ben yanlış biliyorum.

3. BUKANN

BUKANN User

kutu toplamak da soğuma süresini uzatır.
    pala toplamak ve kapı yapmak arttırmıyor, adam kesmekle ilgili bilgim yok

4. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Soğuma süresi kişinin hesabının 1 saat içerisinde ne derece kayığına bağlı olan bir durum. Ne kadar süreceği kesin olmayarak; oyuna mola vermeniz veya kapı, EBG yapabileceğiniz bir süreç. Adam kesmek de bu duruma dahildir. PvE' den uzak durmanız yeterli olacaktır.
    Kutu toplamak da bu süreci devam ettirecektir.
    İçeriklerin azaldığını (uridium veya kaliteli ürün olarak düşünün) fark edeceksiniz.

İyi Forumlar.

5. oyunda kalma süresi soğumaya etki ettiğini hiç sanmıyorum, dolaylı yoldan öyle gözüküyor sadece. net bir şekilde söyleyebilirim ki, saatlik(kapsam farklı olabilir, algoritmadaki birim zamanı kastediyorum.) kestiğiniz yaratık sayısı soğumaya neden oluyor. soğumaya girdiğinizde invoke, (pve deyseniz) saturn npc ler, 4-5 de uberler, cubikon (arada tallon kesilebilir) gibi az yaratık kestiğinizde ve tabiki oyuncu kestiğinizde de soğuma normal hızıyla düzelecektir. yani 24 saat hesabınız ebedi de kaldı diyelim yaratık var atmadı da oyun. geldiğinizde dediğiniz mor tallon kesme işlemini tekrarladığınızda aynı sürede soğumaya gireceksiniz. oyunda kalma sürenizden ziyade kestiğiniz yaratıkların birim zamandaki ortalamasının soğumaya etki ediyor, yani daha az yaratık kestiğiniz sürece ortalama düşecek ve soğuma bitecek saydığım yaratıkları kesmekle hiç kesmemek arasında bir kaç dakika oynar sadece bitmeye. aslında net bir tablo oluşturmak mümkün ama zaten oyun içerisinde çözümleri halihazırda var. soğuma max %50 yi görüyor oil/karantina cpu başlamışsanız hesabınızda pek uri derdi kalmamış olsa gerek ben cpu larımı %50 soğumayla kasıyorum şahsen.. uri ihtiyacı varsa bile saatte 300 tane kesen bir gemi için sorun olmamalı.

6. bu söylediğinizin haklılık payı bencede var çünkü nekadar elit cephaneyle kasılırsam okadar erken soğuma başlıyor sürekli xxxxxx1 le kasılsan ogün akşama kadar kasılsanki bunu denemek hayli zor olsa gerek sadece tahmin girmeyecektir.

Sayfayı Paylaş