SOĞUMA

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by •Ðєℓìмαηчαк•, Sep 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sayın adminler kolay gelsin, ben bişiyi merak ediyorum oyunda kutu toplamada soğuma var mı ? bir forumda yazı gördüm önceden 100 de kutuda 15 uri çıkıyorsa adamın 5-6 saat topladıktan sonra bu100 de 5 e düşmüş.. bende katalyıcı almayı düşünüyordum böle bişi varsa başlamayayım bile

2. Soğuma süresi kaldırıldı , Ancak topladığınız harita da , Kutu toplayanların sayısında bir yoğunluk var ise ; Zamanla çıkan uridyum sayısı azabilir.

Bunun nedeni soğuma değil , Uridyum barındıran kutuların diğer oyuncular tarafından toplanmasıdır.

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Katlayıcı alabilirsiniz arkadaşımızında yazdığı gibi soğuma süreleri kaldırıldı online saati olarak sabah erken saatlerde ve akşam geç saatlerde topladığınızda oynadığınız servera göre daha çok çıkacaktır şuan ben katlayıcım var ve her hangi bir düşme söz konusu değildir dediğim gibi çok fazla oyuncunun olmadı saatlerde toplamaya çalışın.

Thread Status:
Not open for further replies.