Destek Sohbet Banı Kaldırma

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve LÜMÜNE tarafından 4 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. LÜMÜNE

LÜMÜNE User

Merhaba, ismimin *** yapmam nedeniyle sohbetten banlandım. Bunun farkında değildim. İsmimi değiştirdim. Banımın açılmasını arz ederim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Aralık 2019
  2. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Lütfen Cezanızın incelenmesi için ID bilgileriniz ile Supporta mail atarmısınız.
    Support İle Nasıl İletişime Geçerim diyorsanız mavi yazıyı tıklayabilirsiniz.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  3. LÜMÜNE

LÜMÜNE User

yaklaşık bir buçuk saat önce oraya yazdım ama ancak hala bir çözüme ulaşılmadı. Böyle bir sebepten dolayı haksız yere banlanmak ve üzerine ilgilenilmemesi üzücü.

4. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Destek biriminin cevap vermesi 2 iş gününü bulmaktadır.Bu nedenle sizden biraz sabretmenizi isteyeceğim ^^

İyi forumlar.

5. LÜMÜNE

LÜMÜNE User

bu arada şimdi epostama hesabınıza girip bizimle iletişim geçin diye mail geldi, ne yapmam gerekiyor?

6. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Sohbet banı mevcut olan oyun hesabınızdan yazmanız gerekmektedir. Banlı hesabınızdan aşağıdaki işlemleri yapmanız gerekmektedir.
    upload_2019-12-5_22-18-55.png

upload_2019-12-5_22-19-18.png

upload_2019-12-5_22-19-53.png

işlem akıbetinin takibi için banlı hesabınızdan support ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

İyi forumlar.