Sohbet banımdan şikayetçiyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxNamikaze tarafından 20 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxNamikaze

xxNamikaze User

Öncelikle nerde açsam bilemedim modlarım taşırsınız siz uygun yere.

Aga bu nedir küfür ediyorum ban normal konuşuyorum yine ban supporta yazsam 1 haftaya döner ayıptır söylemesi ***. Oyun sorunlu yönetim de sorunlu chatteki bot bile sorunlu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Aralık 2018
  2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Öncelikle üslubunuza dikkat ediniz. Bu tarz konuşmalarla ceza alabilirsiniz.

Chatten aldığınız cezadan şikayetçiyseniz supporta yazmalısınız. Forumdan chate müdahale edilmez.

İyi forumlar.

3. xxNamikaze

xxNamikaze User

Pardon sinirlenmiştim açıkçası, "lan"a bile ban atılıyor chatte hadi "lan" tartışmalı ama bu yediğim ban sizce de mantıksız değil mi? Otomatik chat banı atan botta düzeltmeler yapılması gerektiğini düşünüyorum.

4. Bende sohbete erenin babası kim acaba ? yazdım aileye hakaretten ban yedim. Gereksiz ban yiyoruz support 2 iş günü geçti ama hala bakmadı. Adminler hızını alamadan ban atıyor artık :) Hakkımı helal etmiyorum .

5. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Mesajınızı düzenledim.Lütfen üslubunuza dikkat ediniz. Aldığınız cezanın yanlış olduğunu düşünüyor iseniz buradan supporta ulaşınız.

İyi forumlar.
    Merhaba,

Arkadaşımızın dediği gibi forumdan chate müdahale de bulunulmuyor.Buradan supporta ulaşıp onlar ile irtibata geçiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.