Sohbet Denemesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-_GESTAPO_-* tarafından 31 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar,
    Modlarım burası forum üyelerinin göremeyip sadece sizlerin gördüğü bir platform mu ? VALEYARD modum bir konuda aşağıdaki yorumu atmıştı da bir denemek istedim :)

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Evet burada diğer oyuncular açtığınız konuyu göremiyorlar :)

3. Burayı seveceğe benziyorum :D Modum o zaman sizlere, bu forum içi link paylaşmanın neden yasak olduğunu sorayım :) Birine yardımcı olurken bile 'link paylaşmak yasaktır, tekrarı halinde ceza alacaksınız ' cevabı korkutuyor bizleri , gerçekten forum içi link paylaşmak kötü mü yani :rolleyes:

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Bunu yapmamızın nedeni şudur şimdi siz iyi niyetle yardımcı olmak amaçlı link bıraktınız çok teşekkürler ama bir o kadarda insanlara yardım etmekten çok zarar vermek isteyen kişiler mevcut örneğin diyelim ben şimdi buraya bir link koydum siz açtınız ben modum güvendiniz, bir gün oyuncunun teki ddos veya başka içerisinde virüs barındıran bir dosyayı attı ve sizde açtınız bilgisayarınız gitti bu sefer ya modalar siz ne iş yapıyorsunuz burada demezmisiniz.

5. Anladım haklısınız , yani yine insanlarımız yüzünden kaybediyoruz :) Yabancı forumlara göz gezdirdiğimde atılan linkleri görmüştüm de sanırım o modlar sizler kadar düşünceli olmuyor,sağolun cevap için de :)

6. HASAFET.

HASAFET. Guest

Rica ederim ne demek iyi geceler dilerim.

7. Sizlere de efenim , İyi Geceler, İyi Forumlar ...:)