Sohbet edecek kimler var?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Gölgem_yeter_ tarafından 30 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaş, bundan yaklaşık 10 yıl ve daha önce oynamış ama, yeni ekran ve oyunda donma ve kasma sorunların dan dolayı, oyunun görsellik ve tat düzeni, kendini yanım da bozulduğu için bıraktım. Şimdi aklıma geldi de, bir girip sohbet etmek istedim. Genel de gececi tayfa olarak bilinirdik. Bütün sistem görenlerin de yer de aldık ama eski günler gibisi de yok. Şuan eski sistem olsa, 1 dakika bile düşünmeden geri gelirim. Eee hadi bakalım, gelin de azucuk muhabbete edek da.

Kimse yok mu, şimdi spam olacak ama, hadi bakalım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ekim 2018
    KATALONYA bunu beğendi.
  2. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Valla anlat hacı oturur hikaye gibi dinlerim anılar gözümde canlandı.

Yapılan klan savaşları port savaşları ne günlerdi be.

KATALONYA bunu beğendi.
  3. KATALONYA

KATALONYA User

TR1 efsaneydi abi o efe klanı hala gözümde adamların peşine şirketçe takılır giderdik :D bide sanki niye gidiyorsak altı üstü defcomsun haddini bilsene :D

4. Hocam size şöyle izah edeyim, ilk mayın bomba çıkmıştı, pehhh ne gündü be. Tabi elit oyuncu olduğumuz için hemen aldık almasına da nasıl kullanacağız bilmiyoruz tabi, bir şekil de kullanmasını öğrendik. Ama hiç unutmuyorum ilk kullanım da, atom bombası gibi bir güneş ışığı oldu, harita komple sarı büyük yuvarlak oldu ve o zaman da süresi uzundu, harita da herkes kim var ise, düşman felan hepimiz masum UFO görmüş köylü gibi izliyoruz nolacak diye. Sonra pvp ve 4-5 haritaları geldi, sonra uberler. O zamanlar bu kadar güçlü değiller gemiler, uber bir vuruyor kalkan gidiyor, bir vuruyor bom. Beyaz bulmak, altın bulmak gibi bir şey, sonra cubikon vardı, 15 gemi ile yedek futbol takımı gibi, kimin canı azalıyor ise hemen yer değişiyor. Efsane günlerdi be, cumartesi akşamları standart savaşa çıkardık, kesmesi de, kesilmesi de ayrı bir güzeldi. Şimdi ki oyuncular vip ile tamir oluyor ya da kupon ile, o zaman goliath ya da elit gemi oldu mu ve bir de uridium olmadı mı vay halimize, kapılar ilk delta çıktığın da, gama var ya gama ahhh gama bitene kadar canımız çıkıyordu. Delta geldi, gama böyle ise delta yapamayız ya dedik. Zamanla oda oldu tabi de. Gizli haritaya düşmek, en az UFO etkinliği gibi, admin gemisini görmek gibi bir rüyaydı. Gerçi sonra dan UFO oldu trafik polis arabası ama olsun ilkler hiç bir zaman unutulmaz. Aslında anlatılacak o kadar çok şey var ki, hangi birini anlatayım ki, buda ancak sohbet içerisinde konu konuyu açınca olur.

5. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Oyunun eğlenceli ve zevkli olduğu zamanlardı :D
    Ben ilk bu oyuna başladığımda tr1 de oynuyordum şuan o sunucuda oynamadığım için rahatça anlatabilirim.

Yapılan savaşlar beyaz lazerin ilç çıktığı günler hele argenin ilk geldiği ve insanların o zamanlar boru tabiri olarakda bilinen kalın sıkmasına nasıl özenirdik o beyazın sesi duyduğumuzda ürkerdik ama yinede heycanla savaşırdık :D

6. KATALONYA

KATALONYA User

Efekti çok güzeldi o dönem :D İç savaş çoktu aklımda bir kaç isim var eskiden baybora vardı hurdacı toygun. Çorbacı efektler çöptü ama cidden bigboy oynamak çok zevkliydi harita azdı kapı yoktu x4 sadece özel etkinlik kutularından birde yanılmıyorsam özel satışı geliyordu :D Arkadaş 0 x1 haritası neydi o zamanlar saldırı oldu mu düşmana harita çullanırdı. Hala eski msn adresimde 2 iris 6 flaxs kırmızı goliath alfa kapısı önünde ekran fotosu durur :D Umarım oyuncular şu oyunun tadını çıkarmak için oynar oyunda bazı güncellemelerde oyunu tüketti diye düşünüyorum hayırlısı artık :D

7. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Bazı yaplan güncellemeler başarılı oldu bazıları ise oyuncuları oyundan soğuttu bana göre.

Lazerlerin fazla vurması ve oyuncuların patlama süreleri baya düştü.

Eskiden ne kadar ezik olsanda sonuçta goliahtın canı belliydi ve vuruşlarda düşük olduğundan dayana bilme imkanı vardı.

Ama şimdi öyle değil bırak güçsüz gemileri güçlü gemiler bile kaçmadan çok fazla dayanamıyor.

Bu yüzden oyuna katılan oyuncu sayısı yok denecek kadar azaldı.

Dediğiniz gibi hayırlısı olsun diyelim..

8. KATALONYA

KATALONYA User

Sizinle bu konuda aynı görüşteyim bir müddet oyunu bırakmıştım 2017 ağustos gibi başladım eskide çok zaman harcadım fazla savaşmadım işin doğrusu demaner etkinliği gelmiş inanırmısınız 550k civarında bir darbe gördüm üstümde sinirimden oyundan çıktım. Şuan bir full gemim bir yeni başlangıç düzeyde gemim var full gemim 2 full sayborgla savaşamıyor nedeni biri bir yetenek atıyor ema atıyorum diğeri yetenek atıyor :D sonra buz atıp kaçıyorlar o yüzden şimdi eskide başlangıç gemimle takılıyorum cidden çok sinir bozucu olduğunu söylemeliyim. Zaten çift desteğiniz yoksa Kaçma durup savaşma gibi durumlar söz konusu değil sürekli oynayan oyuncuların seprom zaten başının belası yetişmiyor da. Sadece hafta sonu veya günün belirli saatlerinde girip avcı takılanlarlar var onlarla hiç rekabet edemiyorsunuz arkadaşım var sepromu 1milyonun altına inmez günde 1 saat girer full destek x6 yı sabote edip durur :D

9. Eski oyuncular dan kimse kalmamış anlaşılan,ya da konu başlığını eski oyuncu tayfası mı yapsak.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.