Sohbet Hakkında

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve xXTheMexXx tarafından 24 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Kardeşim;

siz bu oyunu ne diye salıyorsunuz ? Gece saat 1 den sonra chatta Türkçe harici dil kullanandan tutun tüm ailevi değerlere kadar küfür eden oyuncular var. Siz madem cmlik adminlik yapmayacaksınız CM ve CA alımlarını ne diye kapatıyorsunuz ? DC yazıyoruz gelen yok. Oyuncuları kaale almamakta birincisiniz ? Ee ne anladım ben bu işten. Ya adam gibi görevini yapan cmler getirin şu chata yada kaldırın chatı. Her gün ben küfür görmek, başka dille konuşan insan görmek zorundamıyım ?

Az sonra SÜPER zeka arkadaşlar gelip -Görmek istemiyorsan chatı kapatabilirsin vs diyeceklerdir eminim. Erkenden size cevabınızı vereyim. Sizin o chatı kullanmaya ne kadar hakkınız varsa benimde var. Ben kimsenin küfürünü veya Türkçe dışında konuştuğu dili görmek zorunda değilim. Farklı bir dilden ailevi değerlere küfür ediliyor ve şöyle birşey var. Kuralların içinde chatta Türkçe harici dil kullanmak ve oyuncuya hakaret küfür itham vs bulunmak yasak.

Biliyorum forumdaki admin ve moderatörler raporlamak harici birşey yapamayıp bana sadece "supporta başvur" demek gibi klasik bir cümle kurmaktan başka birşey yapamaz. Siz diyorum hani şu artemis admine desenizde DÜZGÜN CA ve CM alımı yapsanız ?

2. Selam,
    Chat sistemi değiştiği için reportlanmalara göre ban atılıyomuş.Burada nasıl report yapılır göstermişler.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Aralık 2019
  3. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

50000000000000 defa reportladım hala bu saatte sövüyorlar. Sözde cm olması lazım bu saatte hani gökmen. Sen eski adminsin diye hatırlıyorum.

Bak FA ve FM ler uyuyor sen admin olmadığın halde cevap veriyorsun.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Aralık 2019
  4. Admin falan değilim de elbet ceza alıyolar biraz dişimizi sıkmamız gerekiyo sanırım şu indirilebilir içerikten sonra bu konuda da bi yenileme yaparlar diye düşünüyorum oto ban falan daha da iyileştirilir

5. ben kopyala yapıştır yaptım diye 100 yıl çet ban aldım.bende yazayım buraya bakalım ne cevap verecekler.geçen yan çarımla bi bakayım dedim ne var ne yok..kopyala yapıştır yaptığım cümlenin sahibi maşaalah da maşallah yazmaya devam ediyor.
    buyrun size 100 yıllık çet banının nedeni

[MESAJ DÜZENLENMİŞTİR...]

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Aralık 2019
  6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızın da ifade ettiği üzere ''/report'' komutunu kullanarak o kişilerin ceza almasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki vermiş olduğum komutlar ile de o kişilerin mesajlarını gizleyebilirsiniz.
    ''/ignore<kullanıcı>'' Kullanıcıyı görmezden gelir.

''/allow <user>'' Görmezden gelinen kullanıcılara yine konuşma izni verir.

Ayrıca chat banlarıyla ilgili forum takımı olarak bizler bir şey yapamıyoruz. Herhangi bir itirazınız varsa lütfen Support ile iletişime geçiniz.
    Gerekli cevaplar verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur...

İyi forumlar.

.Paradoks., Minerva ve ☾☆__GÖKMEN bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.