Sohbet Kazaları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •»»ÃĻΕ•ξƒ$Ąηε™««• tarafından 18 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Değerli MOD'larım Sevgili Arkadaşlarım,
    Hepinizin bildiği gibi chatte istemsizde olsa yanlışlıkla argo kullandığınızda sistem yada chat yetkilileri ban atıyor.Bu her kullanıcının başına gelmiştir.Ve bunu önlemek için aklıma bi fikir geldi;
    Öncelikle,chatte mesaj yazdığımızda eğer gönderildiğinde ban sebebiyeti gelme ihtimali varsa bi uyarı gelcek yada ban sebebiyeti olabilen kelimenin altı kırmızıyla çizilecek,yada filtrele diye bi seçenek olcak filtreleye tıkladığında argo,küfür vb. kelimeleri hiç yazdırmıyacak veya direk göndermeden silecek.Tabi istersende filreyi kullanmıyabilecen.
    Birde sistem veya chat yetkilisi ban atarsa ,isterseler altına ban sebebi diye not yazabilirler.
    Bu fikir uygulanırsa herkez kokrmadan chatte konuşabilir ve bir takım kazaların önüne geçilebilir
    Saygılarla...

2. asdfgasf

asdfgasf User

FOrumdada öyle entere basmadan önce2 kere okuyun denir genelde

3. Tabi olabilir. +1

:D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ocak 2014
  4. asdfgasf

asdfgasf User

Aslında burada enterin bi önemi yok ama :p

5. hani bazen böyle birden bi savaşlar bam güm falan olur ya o anda da ani birşeyler olur ve tepkimeye girerek içindeki coşkuyu takım arkadaşlarına yansıtmak için chat benzersiz bir araçdır ve o andada düşünmek gerçekten zor oluyor ve kaçınılmaz son bi "oha" bile yazsanız 2 saate kada çıkıyo o yüzden yoksa ben zaten her yazdığımı 2 defa düşünerek yazıyorum genede birşeyler yazdığın için teşekkrüler.

6. asdfgasf

asdfgasf User

o hızla kısaca nasıl bir hata yapabilirsin ha tamam ende yazarken meela peki yazacağıma kısaca pk* yazdım ve 7gün bann yedim ama bu kadar kısa sürede küçük kelimelerde ne yazabilirsinki

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.