Sohbet Kuralları Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •MEZOPOTAMYALI• tarafından 28 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın adminLerim ve görevli arkadaşlarim iyi Ramazanlar dileklerimle bu konuyu kaç defa tam olarak açmadim ama şimdi zamanı geldi ve geçmektedir diye düşünüyorum. Ben tr1 de oynuyorum şunu söylemek istiyorum ama öyle bir kurallın olduğunu görmedim.

Sevgili tr1 CM arkadaşlarim kişi özel muammellerinizden chatte Bu mubarek ayda arkadaşlarimizla yazışamıyoruz neden Biliyormusunuz. ben dahil 3 arkadaşım banlanıyor tartışmayı kızıştıran arkadaşım kick'i bırak uyarıyı almıyor bu konuda yardım istedik yazdık CM görevli arkadaşlarin bu konuda uyarılı ve kurallari gereğince temkinli olmalarını cok kez yazdık ama mesele ben ban aldım değil veya diğer arkadaşlarim aldi değil neden o almadi değil hani kendinde düşün bu sorunu 4 arkadaşın ban alıyorsa ve karşıdaki arkadaş tartışmayı yaratan konuda bir şey olmadığından küfür hakaret veya başka bir şey söz konusu olmadı normal konuşmaktaydık 3 arkadaş ban aldık o arkadaş uyarılmadı bile siz olsaniz ne düşünürsünüz kişi özel muamele değilde nedir bu?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sorun ve şikayetlerinizi supporta bildirmelisiniz forum üzerinden artık chat ban ve buna dair şikeyetlere bakılamıyorum lütfen supporta açıklamanızı yapınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.