Sohbet - Oyun Ekrani Klavye Komut Sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve jessejames tarafından 21 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. jessejames

jessejames User

Merhaba,
    Umarim baslik dogru acilmistir bu konuyu nasil ozetliyecegimi bilemedim.

Yillardir oyunda olan bir durum. Gercekten detay bir konu fakat duzeltilse bence oyun deneyimimiz iyilesir.

Chat boxa tikladiktan sonra, oyun ici klavye komutlari bildiginiz gibi islevsiz hale geliyor. Bunun yerine tuslara bastiginizda yazi yaziyorsunuz. Tekrar oyun ekranina tikladiginizda c r gibi kisa yol tuslari yeniden kullanilabilir hale geliyor.
    Sorun minimape tiklayinca olusuyor. Chate yazdiktan sonra geminizi hareket ettirmek icin minimape tiklarsaniz chat box aktif kaliyor. O yuzden verdiginiz komutlar da gecersiz oluyor. Gemiyi hareket ettirmek icin minimapi cok kullaniyorum ve bu durum rahatsiz edici olabiliyor.

Yorumlarinizi bekliyorum.

Saygilarla.

2. ateistkeci

ateistkeci User

Chattan çıkmak için ben shift tuşuna basıyorum chat odağı yerine oyuna odaklanıyor böylece

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bu durumu bazen bende yaşıyorum. Konuyu teknik ekibe iletmek üzere raporlarımıza ekleyeceğim. Bildiriminiz için teşekkürler.

İyi forumlar.

4. jessejames

jessejames User

Bunu bilmiyordum tessekur ederim paylastiginiz icin.

Tesekkurler umarim bir etkisi olur.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ocak 2020