Sohbet' te gereksiz yere ban

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [J0keR]BoX[FrIqheR][ tarafından 26 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sohbet te belli argo kelimeler karsiligi belli bir sure yasaklanma oldugunu herkez biliyor ama bazi zamanlar yanlislikla yazdigim kelimlerden mesela kusura bakmayin ama skldm arasinda i olarak yaziyorum farkinda olmadan bunun sonucunda 1 hafta ban aliyorum, nedeni yurt disindan gelme pc var klavyesinde sadece i harfi var, 3 haftadir banliyim gereksiz yere direk ban yemekten biktim bir cozum bulunup banimin kalkmasini talep ediyorum. gerekli bilgileri verebilirim.

2. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Normalde hatalı sistem banları chat adminleri tarafından anında açılmaktadır. Dediğiniz gibi hatalı sistem banı aldıysanız lütfen supportla iletişime geçiniz. İd ve server belirtmeyi ihmal etmeyiniz.

Keyifli forumlar.

[J0keR]BoX[FrIqheR][ bunu beğendi.
  3. Bilgilendirme icin tesekkur ederim.

4. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Amacımız sizlere en doğru ve hızlı şekilde yardımcı olmak. Biz teşekkür ederiz.

Keyifli forumlar.

[J0keR]BoX[FrIqheR][ bunu beğendi.
  5. Merhaba,

Sorununuz çözüme ulaştıysa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.