Sohbet Yasaklaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve aresww tarafından 29 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. aresww

aresww User

Bu tür chat şikayetlerini support ile iletişime geçerek yapmalısınız.

Gerekli cevap verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.
    buraya bu kadar çabuk cevap yazmıssınız da tekrar soruyorum chatte o reporta bakacak görevli olmayacakmıydı?
    olacaktı değilmi 2 saattir birisi küfür ediyrosa ve reportlanmıssa ve o oyuncu hala küfür etmeye devam ediyrosa ya görevinizi yapmıyorsunuz yada o 30 saatlik oyun süresi olan o hesabın küfür etmesine göz yumuyorsunuz demektir değilmi. buradsan bu anlam çıkıyor değilmi. işinize geldimi anında hesap kapatıyorsunuz. işinize gelmedimi görmezden geliyorsunuz. supporta yazmış supporta zaten yazmadık biz bilmiyoruz supporta yazmasını. supporta ayzacaksak ne diye o report var orada . sen bildiremiyormusun oradaki adminlere lafa geldimi b iz takımız diyorsunuz ya. takım değilmisiniz siz. işinize gelmedimi takım olmuyormusnuz. support adminleriyle farklı ts desiniz demi si,zler beraber aynı yerde değilsiniz değilmi.
    bu yazdığım hesaba da ban verin hatta kapatın bile

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Sürekli yeni hesap açıp küfür eden oyuncuyu supporta bildirmeniz gerekiyor. İnceleme yapılması için asıl hesabı veya hesapları bulunup ceza verilmesi için.

İyi Forumlar.

3. aresww

aresww User

sürekli yeni hesap açıp küfürediliyoryazmadım. 30 saat oyun süresi olan bir oyuncu 2 saattir küfür ediyor chatten yazdım . reportlandığı halde bu kadar uzun süre nasıl chatte kalıyor ndiye sordum.
    reportlara bakacak görevliniz yokmu diye sordum. reportlara bakan görevliniz nerede diye sordum. supporta zaten yazıldı merak etmeyin diye ekledim. siz supporta yazın yazıyorsunuz ya. supporttakilerle aynı takımda değilmisiniz diye sordum, biz takımız diyorsunuz ya. sizler supporta yazın yazacağınıza oradakilere iletemiyormusnuz diye sordum. isterseniz iletiyorsunuz.
    en önemlisi buradaki amaç ne ? reporta bakan bir görevliniz zaten olması lazım. oraya raporlananlara bakacak görevliniz nerede? bu şekilde 2 saat süresince biri küfür edebiliyorsa reportlandığı halde bende derimki siz görmezden geliyorsunuz yazarım yazdım . sizin kabul edip etmemeniz umurumda da değil. lafa geldimi takımız yazıyorsunuz , iletin oraya çok mu zorda supporta yazın yazıp konuyu kilitliyorsunuz. neyse ii görevler yazayım laf yarışına girmeyelim yine iyi görevler yazayım. reporta bakan görevlinizi uyarın zahmet olmazsa yazayım.

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

İlk mesajınızda, yukarıdaki yazdığınızı iddia ettiğiniz mesajları ben göremedim. Arkadaşımız da görememiş olacak ki, ona göre cevap vermiş.

Neyse gelelim sorulara:
    Report komutunu kullandığınızda, arka planda "Raporlar" sekmesine düşüyor şikayetleriniz. Bunu değerlendiren chat görevlileri mevcut. Ancak 7/24 çalışmıyoruz. Boş anlarımızda otomatik yasaklanmayan kullanıcılara daha sonra cezai işlem uygulanıyor. Yani diyelim siz saat 20.00'da raporladınız. O oyuncu sabah 08.00'de ceza alabilir. Ne zaman uygun görevli varsa, işlem o zaman yapılır. Yani görevli yoksa, kim yasaklayacak oyuncuyu?

Destek birimi ile aynı takımdayız. Hatta aynı TS adresini paylaşıyoruz ve 3 oda üstümüzdeler TSde. Ancak ortadaki sorunu ben görmüyorum, siz görüyorsunuz. Zira chatta o sırada siz varsınız, biz yokuz. Olsak, zaten çekip atarız, ama yokuz. Yani edilen küfürün kanıtı sizde var, bizde yok. Yok yani, olmayınca olmuyor. O yüzden biz iletemiyoruz. Olmayan şeyin nesini iletelim. İstersek iletiyoruz ama olmayınca işte, hani yok ya, boş mesaj mı atalım.

Çok verimli bir açıklama yaptığımı düşünüyorum. Mutlaka birtakım iddialarınız olacaktır, mümkünse, aynı kelimeleri kullanmaktan kaçınarak, daha sade ve akıcı bir Türkçe ile yazın ki her iddianıza cevap verebilelim, yoksa aynı kelimelerin arasında gözden kaçıyor.

İyi forumlar.

5. @OĞUZKHAN @GÖÇEBE sayın modlarım dün bir oyun için bana küfür edildi sessiz kaldım baktım sürekli yazıyor sürekli reportladım ama ceza felan yok bende dayanamadım bende ona sövdum siz buna ne derseniz deyin ben hiçbirşeyi karşılıksız bırakmam ve sonuç ben 1 ay ban yedim bana küfür eden adam ban yemedi pişman değilim 1 ay bandan fakat onun ban yememesi beni acayip sinirlendirdi böyle bir sistemin içindesiniz ne diyim sizlerede yazıklar olsun siz diyorum böyle işe yaramaz bir takım oldugunuz için ekran görüntüsü almadım supportada atmadım aksi durumda oda banlanırdı banlanmadıgına göre sizin adamınızdan baska kimse değildir. hadi eyvallah

6. eskisi gibi 7/24 bir güvenlik istiyoruz ne annemiz kaldı ne babamız :D

Son düzenlenen: 10 Şubat 2018
  7. /report yazıyorsun küfürlü msjını seçiyorsun. 1 gün içinde ban yiyor arkadaşlar bu sistem daha güzel nesini şikayet ediyorsunuz anlamıyorum ki daha oyundan haberiniz yok

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  8. aresww

aresww User

report sisteminde, sistemden gelenlere bakacak bir görevli olmayacakmıydı. niye bakmıyorsunuz. 2 saattir küfür ediyor chatte birisi. kaç defa report edilmiştir 2 saattir. ne diye banlamıyrsunuz. amacınız nedir? hesabın 30 saatlik oynama süresi var küfür ediyor chattte .
    ilk yazdığımdan ufak bir alıntı. iki sattir chatte birisi küfür ediyor. cümle bu. burada devamlı hesap açıp küfür ediyor diye yazmamışım demi.
    ilk sorduğum ise chatte reportlara bakacak bir görevli olmayacakmıydı. reportlandığı anda bakacak bir görevlimiz yok yazıyorsunuz. oda güzel. anlamı varmı o zaman reportlamanın?
    yazmıssın oraya da aynı ts deyiz diye şu kadar üstümüzde diye de çok mu zor oraya üstteki odayı tıklayıpda chatte bu şekilde sorun varmış demek.
    aynı soruyu sorayım ozaman amacınız nedir? chatte birisi küfür ediyor, reportlanıyor bakmıyorsunuz7 bakamıyorsunuz, supporta yazılınca zaten 1 gün sonra bakacak, buna sebeb de buradan forumdan yardım istenecek, buradanda yardım yerine nasihat alacağız.
    İşiniz buysa yardım etmek yerine nasihat vermekse, sizlerde aynen chatte görevlilerin olmadığı gibi buraya foruma da bir sistem getirilsin. Hatta supportta da kimse olmasın. nasıl olsa herşeyi SİSTEM yapıyor. kutucuları. oto işaretleme7 oto ateş , oto böcek kesenleri sistem yakalayıp kapatıyor ya, onlarada gerek yok .

9. aresww

aresww User

ben chatte admin varken de olanları biliyorum. şu anki sistemin daha iyi olduğuna emin olabilrsin. report sisteminde sürekli bakacak bir görevli olacaktı. Belkide var da bazılarına göz yumuyor. sonuçta defalarca şahit oldum ben buna. chatteki cm / adminin ban verdim yazıpta banlamadığı bir süürü oyuncu gördüm ben , özel oda da adminle yazışırken bu oyuncuya ben ban verdim yazarken o oyuncu bana gizliden yazıyordu"sen ne yaparsan yap bu hesap chatten ban almayacak". veya 4 tane chat admini 3 tane support admini ayrı ayrı aynı yazı için ban verdim yazıpta o oyuncunun ban almadığını biliyorum ben. bunu ispatlarkende kaç defa chat banı aldığımıda biliyorum. özel oda da tek tek support adminlerinin ban verdik yazılarının biletlerini aynı adminlere atarken ne yazdıklarınıda biliyorum ben.
    ister report sistemi gelsin ister chatte admin olsun anlamı yok.
    Ben oyun chatinde bana hakaret edilirken adminin ban verdim yazıpta o oyuncunun ban almadığını ispatlayınca artemis o chate gelipte o yazı ban sebebi değil yazınca, artemis o yazı ban sebebi bunu sende biliyrsun bende biliyorum ama şu anki sorun o değil, şu anki sorun senin chat görevlin ban vermediği oyuncuya ban verdim yazdı defalarca ve ben bunu ispatladığım için beni kaç defa banladı burada sebebsiz yere yazınca verdiği tek cevap o yazı ban sebebi değil. bende buna o yazı ban sebebi değilse aynı yazıyı bende yazarım yazınca yazabilrsin diye cevap yazdı ve ben bana yazılan aynı yazıyı artemis için yazınca ban vermedi sağolsun ıp ban attı kendileri, supportun verdiği cevap ise admine hakaret etin. olay bu kadar basit.

Son düzenlenen: 2 Şubat 2018
  10. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Normal şartlar altında, takıma alınan chat görevlilerinin görevi arka planda durmak ve yapılan raporları inceleyip, gerektiğinde cezai işlem uygulamaktır. Ancak bildiğiniz üzere chat için görevli alımı yakın zamanda başladı, bu yüzden halen eksiklerimiz mevcut. Alımlar devam etmekte ancak hesapların incelenmesi gibi birtakım işlemler, süreci uzatmakta.Bu yüzden diyoruz ki, raporlarınız anında karşılık bulmuyorsa, o zaman zarfında görevli olmadığındandır.

Burada defalarca teknik bir yetkimizin olmadığını, en büyük yetkimizin forum mesajlarını düzenlemek ve konu açmak olduğunu belirttik. Sizin sorunu buraya yazmanız karşılığında, yine bizim herhangi bir işlem yapamayacağımızı da defalarca tekrarladık. Mesajınızdan anladığım kadarıyla bunu siz de biliyorsunuz. Halen neyin tartışmasını yaşadığımızı inanın anlayamıyorum. Destek birimi cevap vermedi diye buraya yazmanızın size hiçbir şey kazandırmayacağını da biliyorsunuz. Nasihat veriyoruz, çünkü tek yapabildiğimiz bu ve eminim ki, yaptığımız işi bir bilgisayar programı yapabilseydi, zaten burada olmazdık. Destek biriminin görev ve sorumluluklarını da halen bilmiyorsunuz anladığım kadarıyla, şu mesaj anlamanıza yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.