Solace Gemisi Hakkında

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Marko1252 tarafından 20 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Marko1252

Marko1252 User

Merhaba arkadaşlar ben 13.seviye oldum Solace gemisini alacağım nasıl gemi beni bilgilendirirseniz güzel olur.

2. s

Ilk once bilmemiz gerekiyo su yazdiklarimi bin doldur ve su anki gemin hangisi

Arge-
    Lazer-
    Kalkan-
    Jenerator-
    Droit duzeni-

3. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Solace gemisinin lazer, kalkan ve ekstralar slotu Goliath gemisi ile aynı olup, %10 Kalkan Bonusu ve "Nano Küme Tamiri" Yeteneği bulunmaktadır. Nano küme tamiri geminizin DP'sinin %35'ini ve grup üyelerinin DP'lerinin %15'ini anında yeniler ve 90 saniye bekleme süresine sahiptir.

Sormak istediğiniz başka bir şey varsa lütfen konuya ekleme yapmaktan çekinmeyin. :)

İyi forumlar dilerim.

Marko1252 bunu beğendi.
  4. Marko1252

Marko1252 User

Teşekkür ederim. Sorum olursa mutlaka döneceğim.

5. Yeni bir oyuncu icin solace önermem FM'm

6. Marko1252

Marko1252 User

Gemi=Leonov

Lazer=4 adet lf-3 2 adet lf-2 var.

Kalkan=Yok

Jeneratör=2 adet G3N-7900 4 adet G3N-6900

Droit düzeni=Yok

Arge=0

Bu şekilde.

7. Kardes solacei unut elinde nekadar uuri var bilmiyom git kredi kas acik artirmadan goliath al 30 lf 3 yap iris fulle ondan sonra daha yuksek gemilere yonlendir kendini ama lenov dan solaceye atlamak sakat

Yapman gereken sirasiyla
    1-gemi goliath enforcer al
    2- lf 3 fulle
    3- droidleri fulle
    4 - droidlere ful lf 3 tak
    Anca ondan sonra kalb ucus duzeni al daha dayanikli olursun anca ondan sonra solace

8. Marko1252

Marko1252 User

Tamamdır teşekkür ederim.

9. Bshy degil bu benim gorusum diger arkadaslar belki baska dusunebilir ama en duzgun ilerlemen icin yol bu solace agir gelir ve de cok kredi ediyo acik artirmada 1.2 milyar felan goliath 3 7 milion anca