Solace gemisini hangi yolla alayım?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve »»¯¯ωσlƒρаc¯¯«« tarafından 30 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bi süre daha oyunda solacenin işlevsel olacağını düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Bizim serverda, açık arttırmada solace 1,5-3 milyar tp arasında gidiyor. Tüm credimi açıkçası solaceye basasım yok.

Direkt marketten solaceyi alabilecek urim var fakar birleştirde solaceyi almak istersem eksik parçalarımı alınca daha az uriye alabileceğim. Tabi inşa et aşamasında ayrı bir uridium isteniyor mu onu bilmiyorum?

Sizce nasıl yapmalıyım modlar ve arkadaşlarım?

2. Aknilox

Aknilox User

zeusun 30 parçaya yakın olana kadar zeus gününde kutu açmaya devam et. Zaten bütün tasarımları tamamlarsın. Yine de gelmezse veya acil istiyosan kutulardan gelen parçalarla birleştirirsin. Kredi veya ekstra uri harcama boşuna

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

İnşa et aşamasında ekstra uridium istenmemektedir. NPC hasar modülünüz var ise kesinlikle solace gemisine sahip olmanız gerektiğini düşünüyorum. Şansınızı açık artırmadan deneyin derim, dilerseniz birleştirden de alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

4. 4 yıl aradan sonra geçen ay döndüm oyuna. Zeus günlerinin belirli bir takvimi var mı? Çünkü bir kez denk geldiğimi hatırlıyorum.

Sağol mod tam istediğim cevapları vermişsin. NPC hasar modulüm yok ama alırız. Hangi sekmeden alacağız?

5. IIMuncuRII

IIMuncuRII User

bu solace hasar modülü daha gelicekmi :S

6. Eeee geldi ya ebedi kapı etkinliğinde.

Birleştirmek ücretsiz. Kredi pro lazeri birleştirmek için çok gerekli. Yarın zeus günü anahtarları aç sonra kalan parçaları uri ile tamamla birleştir solace'ı.

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyun içerisinde gelen etkinliklerin ödüllerinde bulunuyor. Gelicek olan etkinlikleri ve ödülleri Forum Kanalında duyurusu yapılır, düzenli olarak Forumu takip etmenizi tavsiye ederim.

İyi Forumlar.

8. Teşekkürler tüm cevaplar için, konu kilitlenebilir.

9. solace hız hasar savunma bakımından orantılı ve özellliği ile 10 numara gemi.elinin altıunda bulunması iyidir.bl haritalarında iyi gidiyor

10. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.