solace mi spectrum mu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve operacı12 tarafından 28 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. operacı12

operacı12 User

Solace ve Spectrum tasarımlarıının özelliklerine bakılınca hangisi daha iyi sizce solace en kötü derlerdi ama kendine can basıyomuş 150k kadar sizce hangisi kasılmak için veya baskın için 2 farklı cevap yazarsanız iyi olur

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

SPECTRUM:Bastion tasarımındaki gibi sadece %10 ekstra kalkan gücü vermiyor;aynı zamanda Prizmatik Kalkan yeteneği veriyor.Bu yetenek 30 saniye için etkili olacaktır fakat her kullanımdan sonra yenilenme süresi gerekmektedir. Aktive edildiğinde tüm lazer saldırılarını engelleyen başka kalkan kazanacaktır,size gelen tüm lazer saldırıları azalacaktır.Aynı zamanda oyuncunun kendi lazer saldırısı da az oranda azalacaktır.
    SOLACE:Bastion tasarımdaki gibi sadece %10 ekstra kalkan gücü vermiyor; aynı zamanda Nano Tamir yeteneği vermekte.Bu yetenek hemen çalışıyor fakat yenilenme süresi gerekiyor.Bu yetenek aktive edildiğinde darbeninizin bir kısmını hemen yenilerken aynı zamanda aynı haritada bulunan grup üyelerinizden de bazılarının darbesini de tamir edecektir.

İyi Forumlar.

3. HydraBoy

HydraBoy User

Modum flood görüntüğü kirliliği oluşturmakta.

4. operacı12

operacı12 User

teşekkürler peki sizce kasılmak için hangisi bana solace gibi geliyor

5. Kıta40

Kıta40 User

solace %5 vuruş verdiği için onu kullan. kasılırken kalkanın pek önemi yok sab çekerek doldurursun zaten

6. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Seçiminiz çok doğru olmuş kasılacaksanız ideal bir gemi,şimdiden hayırlı olsun..

İyi Forumlar.

7. operacı12

operacı12 User

yüzde 5 vuruş değil yüzde 10 kalkan veriyo ama bence de solace

teşekkürler modum konu kilitlenebilir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Şubat 2015
  8. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Konunun Kitlenmesi uygundur...

Iyi Forumlar

Konu Durumu: