Solace & Sentinal

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nonono20 tarafından 9 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Solace & Sentinal

1. Solace

16,7%
  2. Sentinal

83,3%
  1. nonono20

nonono20 User

Selamlar,

Ayıptır söylemesi obsidyenden Argon sentinal çıkardım.

Çıkarmadan önce eksik olan solace gemisini almayı düşünüyordum, tasarımdan sonra sentinal mi

solace mi sorusu geldi aklıma.

Fikriniz nedir, solacenin zetada güveyle iş görebileceğini düşünüyorum lakin argon tasarımı oldugundan sentinal de alasım var.

Argon tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz.

İyi forumlar.

2. argon boş görüntü kardeşim solace candır

3. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım oradan daha tatminkar cevaplar alabilirsiniz benim tavsiyem solace olacaktır her türlü amacı karşılayan bir tasarım.

Keyifli Forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. uzayl80

uzayl80 User

solarce gemisi iyi bir gemidir kapılardada kulanırsın gemin canı azaldımı nano bas devam et kesime bende kulanıyorum ana gemi olarak yan gemim venom bütün gemiler mevcut elimde venom yada agaisde kasılmak için uygundur arkadasım uçuş düzenü zeta için pek önemi yokdur lazerler güçlü olsun yeterli ben zetayı düzensiz rahatca geciyorum++ güçlenmeyi dediğim gemilerle yap rahat edersin

nonono20 bunu beğendi.
  5. xxkubixx

xxkubixx User

görüntüsünü seviyorsan al gitsin hocam çok özelliklerine bakma.Eğlencene bak.
    Banada obsidyen'den blaze venom çıktı.Venom aldım kullanıyorum.
    Tasarım çıkmasa almazdım bile.Enforcerla devam ederdim.

6. uzayl80

uzayl80 User

sadece npc kesimi yapmak isteyenler için öneride bulunayım
    mor lazer Spectral Lancer 3, delicilik ve kesicilik bakımından yeni bir çığır açıyor.
    bariyer uçuş düzeni havuc herkül full geminini lazer slotları yüksek olsun yeterlidir rahat rahat uri ve kredi kasarsınız ageisle kombine yapın verdiğim ekipmanları agaisin irislerine biraz lancer koymayı ihmal etmeyin malum gemi slotu biraz düşük ageisde can azaldımı özellik bas devam et baska gemilerde böle bir sans yok solarce haric tabi :) deneyin farkı görün arkadaslar

7. ErenNFS

ErenNFS User

Güzel kardeşim sentinal değil sentinel çıldırıyorum sentinal yazısı görünce :D yapmayın nolur

xxNamikaze bunu beğendi.