solace sorunu

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve alisahin37 tarafından 22 Şubat 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. alisahin37

alisahin37 User

adam tek kişi grubuna 5 solace atıyor anladınız siz harici programla adama vuruyorum tak canı fulleniyor ben ne anladım bu savaştan nacizane önerim solace ve solace plus grubuna can basamasın basıyorsana %5 falan bassın bu nedir trenden bile beter grup savaşı desen imkansız adama 3 kişi dalıyoruz darbe mayını yiyor sonrasında tak canı fulleniyor trene bulunduğu gibi bunada bir çözüm bulunması gerekiyor oyunun oynanış kalitesi için merkeze iletirmisniz bilmem ama bu büyük bir sorun dile getirmek istedim

2. joetly

joetly User

bot, tren vs kullanmıyorsa bence oyun içi bir özellik. ben solace plus ile takılıyorum diye söylemiyorum (çünkü neredeyse hiç grup oynamıyorum) ama es kaza belirli zamanlarda (misal hades vs) kimi zaman canım full olsa da onlara dp basmak için kullandığım oluyor.

3. solacenin yeteneğini kısmak çözüm değil trene çare lazım

4. gemi yeteneği işine gelmedi diye senin için gemiye buffmu getirecekler..her geminin yeteneği var onunkide dp yenileme...insanlar onun için o gemiyi kullanıyor..sende ona göre strateji geliştir o zaman..işinize gelmeyen birşey oldumu hemen merkeze şikayet...insanlar o gemiyi olmak için emek harcıyorlar..bir zamanlar nimesis ve orcus içinde çok söylendiler.gemini özelliklerini traşladılar..iki gemiyide çöp ettiler..şimdi buna mı geldi sıra.