Solace ve elmas

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve GLADYATÖR01 tarafından 1 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba. Arkadaşlar sizce şuan 0 uri var gemiye özellikleri bu :
    17lf4 karışık bo2 lf3 var 7 prometheus 8 iris seviyesiz Pet 15 level 3level oto toplayici hammade 3 var düşman bulucu 1 var. Oyuna para veremem diminisher aegis veteran venom centaur var nasıl kasilim uçuş düzeni elmas (sınırsız kalkan)gemi olarak solace olsa nasıl olur.oyun süresi belki martta dönerim. Şimdiden taktik istiyorum.iyi forumlar.

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım. Bu bölümde diğer oyuncu arkadaşlarımızında görüşlerinden faydalanabilirsiniz.

Ben elmas yerine burgu düzenini almanızı öneririm. Böylece burgu düzenin verdiği hasar bonusu ile daha rahat kasılabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Bakın sadece haftasonları giriyom.0 uridium dan 150000 e kadar nasıl kasacam bana söyleyin.

4. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

oynayarak zamanla kasarsın

5. x-6 haritasında cubiye gidebilirsin arada kristallin,kamikaze yemiş kristallon da keserek kendine ufak katkılar yaparak bu uridiumu abartmıyorum 10 saat oyun süresi ile yapabilirsin eğer sepromun veya promeriumun varsa hangarında günlük yollayarak lazere besle.Eğer cubide çok düşman oluyorsa spectrum kullanmanı tavsiye ediyorum böylece saldırıya uğradığında patlama ihtimalin düşer.Ama cubi çok-çok kalabalık diyorsan boşver :)

6. kaderım61

kaderım61 User

x6 harıtanda cubıkon guruplarına gır gunluk 50 100 k kasarsın en fazla 5 gunde bn 2 gunde bazen 1 gunde kasıyom okadar kolay gelsın

7. KOCCCAMAN KİLIT

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Kocaman Kilit :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.