Solace Vs Aegis ?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ™S•L•A•Y•E•R, Dec 28, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Solace Vs Aegis ?

1. Solace

5 vote(s)
    27.8%
  2. Aegis

13 vote(s)
    72.2%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba arkadaşlar bir türlü karar veremedim solace goliath türü olduğu için 15 lazer yeri ve can basma yeteneği var aegis de 10 tane lazer yeri ve can kalkan basma yeri var Yardımcı olurmusunuz Gemi Özellikleri;
    4 Lf4
    21 Arge
    19 Seviye
    full bo2
    Full İris
    Elams,kalp vardır.

2. Merhaba ,

Duruma göre değişir yani bazıları Solace'i sever ve kullanır bazıları ise Aegis kullanır. Baskın için belki Solace olabilir kasarken Aegis olabilir.

İyi forumlar.

3. kasılacaksan aegis al ama uzun süre hayatta kalmak baskın yapmak istiyosan solace al

4. ahmettyran

ahmettyran Guest

Baskına tek gideceksen solace al ama takım olarak gidecekseniz aegis öneririm. Onlar vurur sen arkadan doldurursun ;) 5-2 de falan iyi gidiyor aegis sağlam kasılıyorsun..

5. gemini bayay geliştirmisn tr5 ten tanıyorum seni ageis alıp low yaparsın yada talon
    türist_ömer

6. Kesinlikle Aegis :) istersen pazar turnuvalarının düzenlendiği video çekimlerini izlersen o zaman ne demek istediğimi anlarsın. Elmas almışsın bunu da tek başına cubi keserken kullanırsın Aegis ile birlikte.

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kasmak için herzaman Ageis ideal bir gemi.Solacenin tamir yeteneği baskınlarda çok işe yarıyor.

İyi forumlar.

8. Aegis daha iyi bir seçenek olur Solace kullanmana biraz daha var. :)

9. Aegis Aldım Arkadaşlar Sağolun :)

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Ageisiniz hayırlı olsun güle güle kullanın..2015 te bol yaratık ve oyuncu kesersiniz inşallah.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.