solace vs sayborg vs cerrah

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TEK-TABANCA tarafından 28 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar gemim 46 pro 7 bo3 41 arge gemim var soloce hız tp hasar modülü var cerrah yada sayborg kullansam daha mantıklı olurmu yoksa soloce ile decammı ediyim

2. ateistkeci

ateistkeci User

Şu an sana bağlı diyebiliriz durumla ilgili oynayış tarzına bağlı yani :)

Eğer çok fazla savaşıyorsan Solace veya Sayborg kullanabilirsin Solace'nin hız modülü sayesinde Sayborg ve Cerrahtan hızlı oluyor ve yeteneği ile kendisini tamir edebiliyor, Sayborg ise 16 lazer ve jeneratörü ve tekillik yeteneği ile savaşırken elinde avantaj olur,

Eğer ŞP ve TP kasma odaklıysan Cerrah ile oynayabilirsin %6 TP, ŞP ve hasar bonusu sağlıyor ayrıca 16 jeneratörü var Sayborg'da olduğu gibi :)

3. ben hala bu gemi modüllerinin nerden çıktığını anlamadım bilen yazsın lütfen

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Geminizin orta üst düzey gelişmişlik durumunu ele alırsak şuanki Uzay Gemisi Yükseltme Modülleri ile Solice gemisi hem PVP hem de PVE haritalarında avantaj sağlamaktadır. Grup kasılmaları ve savaşlarında ihtiyacınız olan destekleri Solice ile sağlayabilceğinizi düşünüyorum.
    Gelicek olan etkinlikleri takip ediniz. Daha önce oyuna gelmiş olan Gemi Yükseltme Modüllerine Buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Nisan 2020
  5. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

Moduller suan icin sadece etkinlik yoluyla elde edilebilmekte gelecek etkinlikleri takipte kalin
    oynayis tarziniza gore degisir ben avci kongfisiyle geziyorum solace kullaniyorum portala gidip tamir olma sıkıntısı yasamamak icin surekli savasmak zorunda kaliyorsaniz cyborg kullanmaniz daha keyifli savaslar elde edebilmeniz icin onerebilecegim bir gemidir cerrahin pek bir esprisi kalmadi bi jenerator artisi vardi onu da diger gemiler yakalamis durumda

6. Mantıklı olura karar verebilmek için oynayış tarzınızı bilmek lazım ama ben oyumu solaceden yana kullanıyorum.

7. Başta yöneticilerimiz olmak üzere berkese teşekkır ediyorum arkadaşlar keyifli oyunlar
    Konu kilitlenebilir

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.