Solace vs Sayborg

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «®βŁДÐΞ•53» tarafından 20 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Solace'in %15 NPC Modülü takılı olduğunu düşünürsek, sayborgun 1 lazer fazlası + %10 lazer hasarı var. Kasılırken hangisiyle daha yüksek hasar çıkartırız ?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Paradoks adminimin bu konuda hesaplaması vardı ve Solace bir tık daha üste çıkıyordu

3. 1 tık çok fark ediyor mu acaba ? 500er tane adam kesme görevi var her gemiden. Sayborg ile onu yapıyorum kasılırken solace dizmeye üşeniyorum açıkçası :)

4. Peki sizin için kabaca bir hesap yapacağım. :D

Apis zeus olduğunu varsayarak Solace'da 35 lazer slotu var. Yüzde 15'ini alırsak 5,25 ekstra lazer slotu hasarı ekler.
    Cyborg'ta 36 lazer slotu var. Yüzde 10'unu alırsak 3,6 ekstra lazer slotu hasarı ekler.

Solace=40,25 lazer slotu hasarı
    Cyborg=39,60 lazer slotu hasarı

Gördüğünüz gibi 1 tık daha fazla olduğu söylenebilir. Ama çok değil. Zaten kasılırken Solace kullanma mantığı da nano küme tamiri yeteneğinden geliyor.

Tabi bu kabaca bir hesap ince hesaplar yapılmamıştır. ;)

Karar sizin.

Minerva bunu beğendi.
  5. O ince ayrıntı üstüne nano küme tamiri dediniz ben mest oldum. Solace dizmeye üşenmemek lazım demek ki.

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Konu kilitlenebilir.

Minerva ve Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  6. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Benim fikrimde solaceden yana ki hesaplarda solace gemisinin bir tık önde olduğunu gösteriyor gibi ^^ Gerekli cevaplar verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.