Solace Yeteneği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___________CAN tarafından 30 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu?

Anketin kapanma tarihi 30 Temmuz 2015.
  1. Evet Olsun

71,1%
  2. Hayır olmasın

28,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yorum için teşekkürler.Aegisin çok farkı kalmış olucak çünkü 1 dakikada yükleniyorlar.Üstelik 1 tane daha fazla özelliği var ( bu 1 yetenekte 15 kat daha fazla avantaj demek.. ).Sentinel ve venomda 20 dakika sanırım onlarında 15 olması benim için bir sorun teşkil etmiyor sende konu aç o zaman.Aegis kullanmayı sevmeyenler için iyi olur diye düşündüm.

2. Ben olumsuz oy kullandım. Sebebi ise, haksızlık doğurabileceği endişesini taşıyorum.

titans___ bunu beğendi.
  3. DELI•VAR

DELI•VAR User

Fikrine saygı duyuyorum fakat ne tür bir haksızlık çünkü sonuçta aegisin 3 yetenek özelliği var solacenin yeteneği 2 tane olmucakki 1 tane olucak sadece dp ve kalkan yeteneği değiştirilcek.

4. Ama biz Solace ile Aegis'i kıyaslamıyoruz ki .. Aegis ayrı bir gemi Solace ayrı .. Solace ile Aegis'i denk tutamazsın .. Solace'nin dengi olan gemiler Spectrum, Diminisher vs. dir .. Eğer Solace'ye Bu yetenek gelirse diğer Wenom, Diminisher gibi tasarımlarda ister ek özellik ...

5. VARYEMEZ arkadaşımızın da dediği gibi Aegis ile Solace farklı. Aegis; Citadel ve Spearhead ile; Solace ise Venom, Spectrum, Diminisher, Sentinel ile kıyaslanır. Bütün yetenekli Goliath tasarımlarının 1 adet yeteneği var.

6. Arkadaşlar Nano küme tamiri kalkanada etki etsin diyorum.. Yani bu tasarım ilk çıktığında böyle olsaydı eminim kimse haksızlık var vb. demezdi , en güçlü tasarımda olmazdı.. O kadar yüksek vuruş gücü varki artık bu 150 k dp bir işe yaramıyor. Bari kalkanda olsunda bir nebze işe yarasın diye düşündüm.

1 vuruşta gidiyor yetenek yani gerisini siz düşünün. Savaş tamir robotu , kalkan yüklemesi vb. demeyin onu karşıdakide açabilir..

Lf-4 ler , havoclar, apis ve zeus o kadar vuruş farkı yarattı.Zaten diğer goliaht tasarımlarına bir üstünlük sağlıyacağını düşünmüyorum. Aksine bence solace diğer goli tasarımlarından etkisiz.

Alakasız bir yetenek teklif etsem dedikleriniz doğru ama buda tamirin içine giriyor sonuçta..

7. Ya hepsi bir elden geçmeli goli tasarımlarının yada olduğu gibi bırakmak yani ya hep ya hiç

GLADYATÖR bunu beğendi.
  8. Diğer gemilerede gelebilir +1
    Mesela Sentinel saniyede %1 darbe puanı yenileyebilir. (en fazla 300-400 olur)
    Spectrum roket-roketatar hasarının %30unu yok eder ama toplamda lazerdeki gibi roket ve roketatar hasarıda azalır.
    Venom diminisher yeteneğinin %30unu, Diminisher venom yeteneğinin %30unu kullanabilir.
    İşte bu kadar

___________CAN bunu beğendi.
  9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Tartışmalar şiddetlenmesin lütfen saygılı bir şekilde eleştirilerinizi yapabilirsiniz.

İyi forumlar

10. bende evet diye oy verdim ancak o yetenek gelirse az da olsa aegise benzemez mi zaten? bence gerekli değil.

11. uLTRa!

uLTRa! User

Ben sadece kendine %20 kalkan olayına katılıyorum grupta 1 cıtadel varsa kalkanı tam bitti derken tekrar dolacak sadce kendine kalkan olcaksa +1 liyorum.
    İyi Forumlar.

12. Öncelikle teşekkür ederim fakat Aegise benzeme imkanı biraz zor.. Süresi 15 dakikada 1 olucak. Aegisin 1 tane daha fazla tamir yeteneği var ve süreleri 1 dakika bu 15 kat daha avantajlı demek.

Teşekkür ederim. Öylede olabilir böyle önerilere açığım düzeltebilirim öyle isteyenler varsa öyle ayarlıyorum. yaptım.

Son düzenlenen: 4 Ağustos 2014
  13. Fikirlerin için konu açmalısın.

14. Bence de olmamalı

15. öyle diyosunda adminler destekleri bu konudan yapın der büyk olasılıkla

16. Ama ikisi farklı konu adam Solace'den bahsediyor sen Sentinel, Venom, Diminisher, Spectrum'dan bahsediyorsun.

17. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

sen 150k dp tek vuruşta iniyor diyorsunda darkorbitte 1 tek fazladan vuruş bile senin vslerde kazanmanı sağlıyabilir yani ikinizde aynı oranda vuruyorsunuz diyelim senin 1 tek fazla vuruşun zaten diğer adamın kesin patlamasını sağlamaz mı ?

18. Öncelikle kesin patlamasını sağlar diyemem..

Hem aynı güçte değilde daha güçlülere karşı bunu düşündüm. Dayanma süresi artar gemi savuma gemisi sonuçta 1 vuruşa gitmiyor spectrum , sentinel vb. mesela en azından bir tık daha sağlam olsun o fiyata değsin diye düşündüm. Zaten savaş tamir robotu , enerji transferi , kombo gemi tamiri , aegislerin çok kısa sürede dolan yetenekleri var. Yani solacenin 15 dk da 1 kez 150k dp basması sencede o fiyata değiyormu? Diğer hiçbir yetenekler böyle bulunamaz ama..

19. banada ganimetten solace çıktı çok az kişi kullanıyor yeteneği diğerlerinden daha kötü gerçek bi venomla aynı değil haksızlık var

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.