Solace Yeteneği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___________CAN tarafından 30 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu?

Anketin kapanma tarihi 30 Temmuz 2015.
  1. Evet Olsun

71,1%
  2. Hayır olmasın

28,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nefes

Nefes User

Merhaba

Şansınıza bağlı olarak çıkmış credinizi yada urinizi biriktirip sizin hoşunuza giden tasarımı alabilirsiniz her gemi tasarımının kendine has bir özelliği vardır solace tasarımı bence güzel bir tasarım heleki savaşlarda ve grupça kasılmalarda bence güzel.

200-300 kutu ve hatta daha fazla kutu açıp hala tasarım bulamayan kişileri unutmayınız.

Konulara lütfen özel sorularınızı eklemeyiniz yorumlarınızı sorunun karşılığı niteliğinde olur olmaz ibareleri kullanarak yorumunuzu yazınız.

2. Zaten her yetenek gemisi aynı olsa bir anlamı kalır mı? Üstelik kimine göre Solace, Venom'dan daha iyi bir gemi olabilir.

3. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bana göre diminisherden daha iyi zaten venom da ema atınca özellik gidiyor yani dediğin gibi bazılarına göre diminisher ve venom dan daha iyi bir tasarım :)

4. Ben kendi fikirlerim için yeni konu açıyorum solace iyi düşünülmüş harbiden :D

5. en iyisi :D

6. +1 Destekliyorum .

7. WolfWar

WolfWar User

Bence olmalı. Çünkü böyle güzel bir geminin özellikleri çok az :( +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.