solacemi sentinelmi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 4 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar. adminlerim nereye açacaımı bulamadım buraya açtım bende. Başlıktaki gibi Solacemi Sentinelmi ? Gemim normal vuruşum ideal ama arada kaldım 2 tasarım arasında. Solace alırsam darbe puanımı ve gruptakilerin dp lerini arttırabileceğim. Ama sentinel alırsam sadece kendime ama 2 dakka boyunca vuruşlar düşecek. Sizce hangisini almalıyım

2. Tabikide Solace almanı tavsıye ederım ama böyle bir tasarıma verecegine Göre sana tavsıyem git aegis al daha iyi :D niye dersen aegisin seklı var ve yaptıgı özellıkler daha fazla he diceksın kı sımdı alıseverise çıkcak diceksın ama alısverise cıkınca almam zor olcak cunku mılyonalr ucuscak havada

3. bende zaten aegis ticarete çıkacağı için tasarım almaya karar verdim. elbet bir gün alacak kadar c birikecek :)

4. hakkanen4

hakkanen4 User

bende aegis tasaımı var ama gemi goli kullanamıyorum alışverişten aldım çiklet fiyatına denedim tuttu )) geri iadesi varmı acaba ?veya kredi karşılığı değişimi

5. Hayır Öyle Birsey Söz Konusu DEyıl :D sen sadece Anı nasıl cıklet parası gıbı verıp golı aldıysan obur gemılerede verıp almalısın oyle gerı verıp alması yok
    O zmn Nediyelım Hayırlı Olsun Simdiden Güle Güle Kullan

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu ile ilgili yeni konuları inceleyebilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.