Solar Clash 2014

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 11 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

?

1. Yapılsın

100,0%
  2. Yapılmasın

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Solar clash etkinliği güzel ve eğlenceli bir etkinlikti fakat bu etkinlik 2012 yılından sonra bir daha yapılmadı Neden yapılmadı bilmiyorum ama bu etkinliğin tekrar yapılmasını istiyorum

ANTEPLİ.BARAN bunu beğendi.
  2. etkinlik nasıldı açıklarmısn ben bile hatırlamıyorum

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ben o etkinlik zamanı oyuna ara vermiştim bu yüzden nasıl bi etkilik olduğunu bilmiyorum açıklarsan fikrimi söyleyebilirim

4. Orbit Race : Nyx ten alınan bir görevdi Görevde yapmanı istedikleri şey verilen haritaları dolaşıp olabildiğince hızlı görevi bitirmek (Hızlı yapan ilk 3. kişiye ünvan veriliyordu) Bronz, gümüş ve altın olmak üzere 3 tane ünvan var (1. olan kişi 2 farklı ünvan alıyordu)

Hedefi Vurma : Buda nyx ten alınıyordu x2 haritasında kesebildiğin kadar lordakia kesiceksin (En çok lordakia kesen 3 kişiye ünvan veriliyordu) Bronz, gümüş ve altın olmak üzere 3 tane ünvan var

Toplama Maratonu : 15 dak içerisinde toplayabildiğin kadar terbium toplayacaksın (En çok toplayan 3 kişiye ünvan veriliyordu) Bronz, gümüş ve altın olmak üzere 3 tane ünvan var

Bir kaç tane daha var ama tam hatırlayamadığımdan sadece bunları yazdım Bu ünvanların güzel yani farklı renkleri olmasıdır

ANTEPLİ.BARAN bunu beğendi.
  5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ünvandan bi zarar gelmez sadece görünüş olabilir bence +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.