Öneri Solar Clash Etkinliği Dönmeli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 6 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

?

1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Solar Clash etkinliği 2012 yılında sadece bir sefer yapıldı ve ondan sonra dahada bu etkinlik yapılmadı Yapılmamasının nedeni nedir bilmiyorum ama hatırlayanlar varsa etkinlikler eğlenceliydi ve etkinlikte yarışmalar vardı Yarışmalarda dereceye girenlere güzel ünvanlar geliyordu Bu etkinliğin tekrar yapılmasını istiyorum Yılda bir kere yapılmalı bence

Etkinlikteki yarışmaları hatırlamanız içinde ;

YORUM ATMAYI UNUTMAYIN!!!

Son düzenlenen: 7 Nisan 2015
  2. senberk99

senberk99 User

nasi biseydi kardesim yazsa bi ne vardi rtkinlikte

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  3. Toplama maratonunda 15 dk da toplayabildiğin kadar terbium toplayan En iyi kişiye şampiyon ünvanı veriliyor (Ek olarak orda istenilen sayısı geçen kişilere ünvan veriliyor)

Orbit race görevinde verilen haritaları birer birer geçerek görevi en hızlı şekilde bitiren En iyi kişiye şampiyon ünvanı veriliyor
    (Ek olarak orda istenilen sayısı geçen kişilere ünvan veriliyor)

Hedefi vurma verilen sürede en fazla lordakia yı kesen En iyi kişiye şampiyon ünvanı veriliyor

Solar clash kapısını hızı bitirip en yüksek puanı sahip olan En iyi kişiye şampiyon ünvanı veriliyor

Ünvanlar;

Altın
    Gümüş
    Bronz

Şeklinde ayrılıyor ve renkleride normal ünvanlar gibi sarı olmayıp farklı renge sahiptir Buda ünvanların daha güzel gözükmesini sağlıyor

senberk99 bunu beğendi.
  4. senberk99

senberk99 User

valla hiç duymamıştım ama eskiden varsa yine olabilir oyuna kötü bişey katmaz sonuçta

5. Eyvllah dostum gerçekten güzel bir etkinlik ve tekrar olursa güzel olacak

senberk99 bunu beğendi.
  6. senberk99

senberk99 User

insallah olur kardesim bu kadar seviyosan :D

7. ben evet oyu kullandım cünkü ne kadar cok etkinlik okadar iyi . :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.