solaris gemisi kıyaslama iyimi kötü mü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 1feder tarafından 19 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1feder

1feder User

solaris gemisi mi solace mi hasar tasarımı da dahil solariste yani normal bi şekilde sürekli gorecekmiyiz bu gemiyi sizce nasıl iyimi sayborg dan 1 lazer slotu eksik yanlıs degılsem.

2. Aliens

Aliens User

Solaris asılda tasarım eşini bulursanız çok iyi bir gemi. Ama ne yazık ki başkasına muhtaç bırakıyor. Tek oynuyorsanız Solace (Modüllü) halen lider.

ateistkeci bunu beğendi.
  3. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Şuanda Tam modüllü haliyle solace bütün gemilerden daha güçlü bana göre solaris gemisi ona nazaran daha zayıf gibi daha hedeflerimi tamamlayamadım bile :p

İyi forumlar.

ateistkeci bunu beğendi.
  4. Solaris tek başına oynayacaksan bir işe yaramıyor. Cyborg daha iyidir ondan.

5. Richie

Richie User

Bana kalırsa kapılarda yakma özelliği dışında çok işe yarayan bir gemi gibi gelmiyor bir türlü elim gitmiyor 200k uri verip almaya

6. 1feder

1feder User

bence alnır savas bileti 100 bin x4 veriyo oil falan onu gectim de bu hasar konusunda solace den modul içinde pvp de yuzde 11 lik bir fark var yanılmıyosam solaris daha fazla yani buda az buz değil

7. ateistkeci

ateistkeci User

Eğer arkadaşın varsa oynayacak gerçekten iyi bir takım olabiliyor ama tek oynuyorsan modülleriyle Solace