Solaris yeteneği hakkında ilginç bir bilgi

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve militaryship-3 tarafından 27 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selamlar arkadaşlar belki farkeden yoktur diye bu konuyu açtım , solaris yeteneği bildiğiniz gibi 10 saniye boyunca çevresine saniyede 6000 hasar vermesini sağlıyor , ve bu hasar tıpkı lazerle vurduğunuzda olduğu gibi dp den çok kalkana hasar veriyor , ancak güve uçuş düzeninde iken bu yeteneği aktif ederseniz güve uçuş düzeninin özelliği yeteneğe etki ediyor , DP ye daha ağırlıklı vuruyorsunuz . Bu yetenek burgu veya diğer uçuş düzenleri ile böyle bir etki yaratmıyor , sadece güve için geçerli bir durum söz konusu .

Canı az bir yaratık görürseniz ve geminiz solaris ise güve uçuş düzeniyle birlikte yeteneği kullanmayı unutmayın :)

Minerva, Quenn ve _Zeronix_ bunu beğendi.
  2. Bilgi için teşekkür ederiz. :)

3. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Teşekkürler :) <3

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Paylaşmış olduğunuz bu bilgi için teşekkür ederek konunuzu yeniden canlandıralım. :)

İyi forumlar.

militaryship-3 bunu beğendi.
  5. uzun bir süre test ettikten sonra solaris psyche nin %10 hasar yerine hiç hasar artırmadığını gördüm isterseniz siz de bi deneyin sonucu yazın. Modlar lütfen bu konuda bize yardımcı olun geri bildiriminizi bekliyorum.

6. Grupta 2 tasarım aynı anda olursa o hasar geliyor diye biliyorum

7. o hasar amorlu olan kişiye mi geliyor yoksa psyche li olan kişiye mi yoksa ikisine de mi

8. Hasar tasarımı psyche olduğu için psyche'e sahip oyuncuya +%10 hasar geliyor , amor'a sahip oyuncu yanlış hatırlamıyorsam +%10 kalkan ve +%5 HP kazanıyor .

.Mephistos. bunu beğendi.