Solo Cubi Yapmak?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JeweL68 tarafından 26 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JeweL68

JeweL68 User

Solo cubi yapmak için gerekli azami şartlar nelerdir ?? şimdiden teşekkürler

2. Merhaba ,

Goliath / Aegis + Full LF-3 + 20 civarı B0-2 , 8 İris , yeterli miktarda x2 / x3 / SAB-50 cephanesi ayrıca darbe / kalkan puanı desteği , hasar desteği gibi şeyler olursa tek başınıza imha edebilirsiniz. Unutmadan lazerlerinizi Seprom ile beslerseniz yararı olacaktır. Gerektiği zaman sab ile kalkan çekip normal zamanda x2 ya da x3 sıkabilirsiniz.

İyi forumlar.

JeweL68 bunu beğendi.
  3. JeweL68

JeweL68 User

yalnızca x1 le yapmak istersem ?

4. X1 ile 10 k gibi bir rakamda vuruyorsan neden olmasın :)

5. JeweL68

JeweL68 User

O çokmuş ya :D

6. full lf3 elmas düzeni x1 citadelle bir ihtimal ( 20 kalkan ve seprom besleme şart )

7. full lf4 ve full bo2 isen x1 ile aegiste, halka diroit dizilimiyle, vip ve kamikazeyle kapabilirsin, tabi biraz da destek lazım

pardon full lf4 yazmışım full lf3 olucak :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Ocak 2016
    -Andromeda- bunu beğendi.
  8. aegisiniz varsa 25 bo2 16lf3(irisleride gemiyide dahil ederek yazıyorum) 1.konfiniz.
    15bo2 26lf3 2. konfiniz. şeklinde kalkan ve lazerinde seprom beslemende varsa başlarken kalp, can azalınca elmasa geçerek kolayca imha edebilirsiniz.

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Alt alta mesaj yazmak yasaktır lütfen daha dikkatli olalım.

Keyifli forumlar

10. benim gemim Goliath / tasarım Spectrum / kalp üçüş düzenim var

Full lf3,
    full bo-2
    full G3N-7900
    8 iris
    9 level pet var (3 level kamikaze )+(vip)
    25 arge

sizce cubikon tek kese bilirmiyim , yapmama gereken şeyler nelerdir, bana yardım ede bilirmisiniz,
    bide cubike hangi diroyit düzeni kulanılıyor arkadaş bana elmas dedi ama elmasın ne işe yaradıgını
    anlamadım acıklaya bilirseniz sevinirim :) teşekürler

11. Tek başınıza cubi kesemezsiniz . Çünkü bi an da etrafınızda adamlar beliriverir Konuya gelirsek 10 lf4 ful bo2 aegis ile x2 ile kesebilirsiniz:)

12. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak başkalarının konusunun altına kendi sorunuzu yazmanız hoş bir davranış değildir.

Sorunuza gelirsek elmasın özelliğini şöyle açıklayayım 300 bin kalkanınız var saniyede 3 bin kalkan doldurur , 500 bin kalkanınız var 5 bin kalkan doldurur ve bu değer maksimum 5 bin dir.Elit cephane harcayarak kesebilirsiniz.Ama ben x1 ile kesmek istiyorum diyorsanız aegis almanız ve ekipmanlarınızı biraz daha geliştirmeniz gerekmektedir.

Keyifli forumlar

13. edinak1979

edinak1979 User

x1 e yazık değilmi, sen en iyisi leonov ile sadece roket atarak kes :)

GOLIAVCISI52 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.