solo cubi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mui tarafından 1 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mui

mui User

10 lf4
    8 iris
    zeus
    apis
    diroit tasarimim yok
    goli ve venge var sadece (%5 hasar, %10 kalkan tasarimlari mevcut)
    250k uri ile olan tasarimlar yok
    citadel ve aegis yok

pette 3lvl kami, 3lvl gemi koruma

solo cubi icin ne onerirsiniz ?
    citadel veya aegis ?
    goli tasarimi ?

birde toplu cubi keserken baskindan kacmak icin spectrum mu pusat mi ?

2. Sorular biraz karışık olmuş.

Solo derken başkaları keserken sende sıkacaksan goli kullanman iyi olur. Kaçmak için spectrum özelliği iyi olabilir, ben hiç spectrum kullanmadım ama ist keserken adamın tek başına kalkanı bitmiyor.

3. Efe

Efe User

Sanirsam tek basina kesmeyi kastetmissin.Benin lf4 um senden az ama apis var ve kalp ve elmas var.Agies yok ve tek basima kesebiliyorum.Ancak bol miktarda elit harciyorum ve tercihim degil simdilik.Agies almayi dusunuyorum oyle daha kolay olacaktir.
    Su sekilde yaparsan kesebilirsin sanki:
    Konfi 1:Gemide kalkan droidde silah
    Konfi 2:Gemide kalkan droidde silah
    Kalkanini kalpde sab cekerek bitirirsin ve kalkan bittikten sonra elmasa gecip x3 atarsan ve bu arada surekli kami atarsan rahatca kesebilirsin.Agies yada venom faydali olabilir.

Keyifli Forunlar.

4. eray

eray User

Tek cubi kesmek için yetebilir,biraz elit harcayabilirsiniz.
    Diroit tasarımı olması fayda sağlar,başta kalp can biraz azalınca elmasa geçilir.
    Youtube da videolar mevcut aratarak izleyebilirsiniz.Bastion tasarımı daha yararlı olabilir.
    Toplu cubi keserken baskından kaçmak için spectrum daha iyidir çünkü yeteneğiyle rakibin lazer hasarını çok düşürür.

5. Tek başına bu halde biraz zorlanırsın, aegis ile çok rahat kesersin, benim gemi 8lf4 (7seviye) 9 iris (7seviye) gerisi full, güve ve kalp uçuş düzeni var, aegis ile tek başıma cubide zorlanıyor sayılırım.
    1.konfi: gemi kalkan diroit silah
    2.konfi: gemi hız diroit kalkan

İlk başta sab+ sab roketatar, cubi kalkanı bitince x4, o sırada sürekli kami atıyorum. (kalp uçuş düzeni)
    Ama şu sıralar oralarda pet olduğu için zorluyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.