SOLOTÜRK

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **(V.A.T)göklerinkor tarafından 26 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. darkorbit de dağa önce çıkan hazer fen ve dağa sonra yeni çıkacak olan pusatla birlikte
    türk pilotların vaz geçilmez olanı f16 solotürk ün çizimini goliath üzerine çizdim yetkiler
    bunu görmesini ben nasıl yapcağımı söylediler ama resmi ettiketle dendiğinde resim etiketlenmiyor ben resmi tam olarak nerden göndere bilrim veya başka bir yolu varsa onla denemek isterim

2. -Keskin-

-Keskin- User

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle şunu belirteyim , Bizler sizin her istediğinizi , olsun dediğinizde , yaptıramayız.

Güncelleme ve Fikir havuzuna konu açarsanız ve Açtığınız konu üyeler tarafından destek görürse , Bunu Almanya ya gönderilecek olan Rapora ekleriz.

Rapora Almanyanın eline ulaştığında , Bu fikri uygulayıp , uygulamama fikri onlara kalmıştır.

Ancak desteği fazla olursa ve Yapılabilecek bir şey ise , büyük bir ihtimal ile göz ardı etmezler.

Şimdi gelelim , Nasıl Fikir konusu açacağınıza ;

Öncelikle konunuzu ; Güncelleme ve Fikir Havuzu kısmına açın.

Nasıl resim ekleyeceğinizi bilmiyorsanız ; S.S.S. : Mesajıma Nasıl Resim Eklerim konusunu inceleyin , Konuda resimli anlatım mevcuttur.

Resimi upload ettikten sonra , Doğrudan ( Direk ) Erişim kısmında ki Linki , Resim ekleme kısmına kopyalayıp , yapıştırınız.

Keyifli Forumlar

4. Solotürk un goliye gelmesi güzel olur

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Moderatör arkadaşlarımın cevaplarını esas alınız.Gereken cevapları vermişler.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.