soloturk

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **(V.A.T)göklerinkor tarafından 22 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

cevap

1. evet

66,7%
  2. hayır

50,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben hazer Fender sonra Türk pilotlarının vazgeçilmez olan soloturk de goilath geçmesini istiyorum ve çizimi yaptım ama darkorbit yetkilerine nasıl göndereceğim bilmiyorum

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Resmi taratın ve mesajınıza ekleyiniz ve konunuzun desteğine göre üstlerimize iletiriz.

İyi Forumlar

3. Prophecy

Prophecy User

olumsuz oylama neden yok

FallenEmpire ve Mirza[BVBa] bunu beğendi.
  4. Hayir secenegi var ?

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ayarladığınız resimi , İnternet ' e yükleyip , konuya ilave ederseniz , Arkadaşların görüp , beğenmesi ve destek vermesi açısından oldukça yararlı olacaktır.

Eğer nasıl resim eklendiğini bilmiyorsanız ; S.S.S. : Mesajıma Nasıl Resim Eklerim inceleyiniz.

Resimi direk olarak , Dark Orbit Yönetimine gönderemezsiniz maalesef.

Eğer oyun hakkında yapılması gerektiğini düşündüğünüz yenilikler , güncellemeler var ise buraya konu açarsınız. ( Varsa görsel yada Video ile )

Eğer yeterli desteği görürse , biz konuyu merkeze iletiriz. Hayata geçirip , geçirmeme konusu , Almanyanın elindedir.

Bizim bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok.

Ancak güncellemeler yada yenilikler , ağırlıklı olarak oyuncuların istekleri doğrultusunda yapılmaktadır.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.