Solucan Deliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aknilox tarafından 9 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aknilox

Aknilox User

4-5 te düşman beni kovalıyodu ve vru portalının alt tarafına doğru radyasyonda patlamaya çalışırken bi anda solucan deliğini buldun diyip beni aynı haritada eıc nin portalının üst kısmına attı. eskiden haritanın ortasındaydı ve hasar alırken atlanmıyodu (hem de j ye basmak gerekiyodu)
    artık solucan deliği rastgele biyerde mi çıkıyo? ve birisi atlarsa yeri değişiyomu?eskiden olduğu gibi her haritaya atma şansı da varmı

2. " Paskalya Yumurtaları , Gizli Başarımları " olarak bunun gibi gizli bazı başarılar ve kısa süreli etkileri olabiliyor.

Solucan deliğine gelip radyasyonlu bölgede durmadan ilerlersen seni 4-5'de rasgele koordinata atıyor.

Ek: Diğer gizli başarılar;

3. iwantrainbows bu yazıyı nereye yazacağız acaba oyun chatinemi yazacağız

4. coder545

coder545 User

haritada biryere mausla tiklayip yaz chate yazmasin yeter

5. Arkadaşımızın dediği gibi oyunda boş bir yere tıkla ve yazmaya başla.

6. teşekkür ederim kafamı karıştıran şey Chat ( Mesaj ) Panelinizi Kapatın yazısı oldu . o yüzden sordum

7. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Aslında solucan deliğinden atlamamışsınız. :)

Oyunda yapılan son güncellemelerde gelen yeni bir yenilik Tvitch yayında açıklanmıştı.

Sadece 4*5 haritasında radyosyana doğru ilerlediğinizde geminiz haritanın diğer tarafından tekrar geri gelmeye başlıyor.

Yani alt Venus ten aşağı ilerlerseniz üstten Eic radyasyon hizasından aşağı geminiz çıka gelir.

iyi forumlar.

Whiterainbow bunu beğendi.
  8. Aknilox

Aknilox User

garip bi özellik cevaplar için teşekkürler :)

9. Modum bu yeni eklenen bir özellik deil 4-5 haritasının özelliği daha önceden de vardı :D

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu özellik paskalya etkinliğinde eklendiğini biliyorum ayrıca harita resimde belirtilen yerde solucan deliği vardır. Buradan atlandığında rastgele bir haritaya ışınlanırsınız.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.