Son 3 gündeki sıkıntılar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 22 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Merhabalar, oyunla ilgili bir adet sorum ve gördüğüm bazı problemlerden sizleri haberdar etmek istedim. Anlayışınız ve yardımınız için şimdiden teşekkürler.

1) Etkinlik görevlerine baktığımda görevin pek açık olmadığı ortada. Örneğin Fare kapanı görevi.
    "Hakimiyet etkinliğinde %count% sektörü ele geçir" Ele geçirmem gereken yer neresidir, nedir belli değil.

2) Üç gündür konfi değişitiğimde Petin kalkanının olmadığını görüyorum. Ekipmanlardan kontrol ettiğimde kalkanım var. Peti kapatıp açtığınızda açtığınız konfide kalkan düzeliyor fakat konfi değiştirdiğinizde kalkanlar sıfır oluyor. Umarım gerekli düzeltmeler gerçekleşir.

3)Aegis gemim ile oynarken kalkan doldurma yeteneği son 3 gündür , kalkanın %10 luk bir kısmını dolduruyor. Oysa bundan önce neredeyse yarıya kadar doluyordu. (Saldırı olmayan bir bölgede full can ile denenmiştir ).

4) Aynı şekilde yeteneklerini kullandığınızda , geri sayım ( yeniden dolması için geçen süre)
    süreci bir süre askıda kalıyor konfi değiştirdiğinizde düzeliyor ve ilerlemeye devam ediyor.
    Sizlerden ricam, imkanınız var ise bu tür konuların düzeltmelerine yardımcı olmak adına bildirimde bulunmanız. Saygılarımla kolay gelsin.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Oyun ile ilgili teknik sorunları , Lütfen Teknik Konular kısmına açınız.

Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum

1 - ) Görevlerin içeriği ile ilgili detaylı bilgi bize verilmediği , için bizlerde bilemiyoruz. Görevlerin Durumunu merkeze ileteceğiz. Umarız tez zamanda düzeltilir.

2 - ) P.E.T. ' in kalkan sorununu biliyoruz , Durumu bildirdik , Sorunun giderilmesini bekliyoruz.

3 - ) Durumu dile getirdiğiniz ve bildirdiğiniz için teşekkür ederiz , Merkeze ileteceğiz.

4 - ) Durumu dile getirdiğiniz ve bildirdiğiniz için teşekkür ederiz , Merkeze ileteceğiz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.