Son banlamalar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ensar5361 tarafından 28 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ensar5361

ensar5361 User

Merhaba Arkadaşlar,

Gördüğümüz kadarı ile bu hafta yapılan banlamaların ardından ortalık biraz karışmış. Ancak belirtmek isteriz ki banlanan hesapların itiraz hakları her daim saklıdır. Dilerlerse hesap sahipleri duruma itiraz edip tekrar inceleme talep edebilirler.

Ban kararı için onay veren ekibe itiralarınızı da ileteceğimizden asla şüpheniz olmasın. Ancak her itiraz eden hesap açılacak diye bir kaide de bulunmamaktadır, bunu da söylemek isteriz.

Bugüne kadar hangi banlamadan sonra yukarıda yazmış olduğunuz metni paylaştınız. Bugüne kadar bir çok banlama oldu lakin yukarıdaki metin ilk kez paylaşıldı. Banlananlar Tr3 ASES klanı olduğu için banlarının kaldırılması için zemin hazırlanıyor ben bu yazıdan bunu çıkardım. Yakında aldıkları banlar kaldırılırsa hiç şaşırmam.

Yaklaşık Ases klanından 10 geminin bnalandığı söyleniyor. Bir klandan bunca gemi banlanıyorsa kesinlikle birşey var demektir. Kimse durduk yere banlanmaz. Zaten tosun paşanın rsb bugu kullandığının kanıtı youtube da mevcut. O kadar zaman geçti adalet yerini yeni buldu​

2. Kim neden nasıl banlandı daha detaylı açıklar mısın?

3. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Merhaba,
    Biraz abartılmış. Toplamda banlanan gemi sayısı 15 kadar olsa gerek, tam rakamı hatırlamıyorum. bunun yarısı bile Ases değil. Farklı klanlardan farklı gemiler banlandı.
    Odak noktası olarak tek bir klanı alıp sanki sadece o klan banlanmış gibi göstermemeli kişiler.

Ancak, oyunculara itiraz hakkı tanındığında burada sen-sen-sen itiraz edemezsin deme lüksü kimsenin olmaz ve hatta olamaz da. Dediğim gibi itirazlar alınır, gerekli bir şekilde raporlanıp ekip onayına sunulur. Nasıl banlamalar konusunda da ekip onayı alındı ise, itiraz konusunda da son karar mercii onlar olacaktır.

Verdiğim cevabın gayet net ve anlaşılır olduğunu düşünmekteyim. Bu nedenle konuyu kilitliyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.