Son bir şey rica edebilir miyiz…?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BraveTurk-Laser tarafından 8 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben darkorbiti aktif bir şekilde oynamama rağmen ve e postama tek bir tane hesabın kayıtlı olmasına rağmen böyle bir mesaj geldi ne oluyor ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Nisan 2015
  2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Alt alta yazmak güzel bir görüntü oluşturmadığı için yasaktır.

Ve gelen mesaj farklı bir servera gelmiştir.İlk açtığınız hesabın bulunduğu servera gelmiştir.

İyi forumlar

3. Bütün serverlere en fazla 1 ay önce girdim ama geldi ?

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Muhakkak 1 Aydır girmediğiniz yada 1 Ayın dolmasına sadece 1 - 2 gün kalmış , Hesap açtığınız bir sunucu vardır.

Yada daha önceden aynı mail adresi üzerinden bir hesap daha açıp , unuttu iseniz ona da gelmiş olabilir.

Gelen Mailde , Kullanıcı adınız yazmaktadır. Eğer Aktif olarak oynadığınız hesaba ait kullanıcı adı ise , Yukarıda da belirttiğim gibi girmediğiniz bir sunucu olabilir

Keyifli Forumlar

5. Tabii rica edebilirsiniz,buyrun ?

6. Merhaba ,

Gelen anketi tamamlayabilirsiniz bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tam olarak hangi koşullarda yollanıyor bilmiyorum fakat belli aralıklarla bana da geliyor. Anketi tamamlıyorum fakat ankete katılmayınca ilerde sorun olur mu bilemiyorum.

İyi forumlar.

7. Şimdide galiba Rusça bir anket geldi yine anketin türkçe olanını doldurdum yolladım oynadığım hesaba geldi başka sunucular yüzündenmi geliyor acaba? ama 20 günü geçmedi girmeyeli cewaplarsanız sevnirim.

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Gelen o maillerin bir önemi yok bana da geliyor arada ve birşey yapmıyorum.Ve hesabım da kapanmadı.Doldurmasanız da sıkıntı olmaz gibime geliyor

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.