Son bir soru. Yardım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Miraç tarafından 6 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Miraç

Miraç User

Benim çar için sıradaki adıma karar verdim biraz arge yapıp zeta kapısına dalıcam fakat kapı yapmak için ve en önemlisi önceliğinde biraz arge yapmak için ne yapmam lazım ne şekilde kasılayım ve arge yapayım yada direk palaya gitsem pet şartmı elle toplasam nasıl bi sonuç çıkar pet var ama modul ve protokol yok ne yapayım biraz yardım edermisiniz.
    Şimdiden herkese teşekkürler.

2. webce

webce User

bak şimdi zaten protokollerı almaya kalıssan hepsını kafadan 300k uri tutar eger elle toplaya bılıyorsan gemı daha hızlı topluyor ama pet ve kami 3 olmazsa o zeta zor biter argeye gelince gunluk dosyan varsa birde skıylabından sempromun yeterınce cıkıyorsa sorun yok demekdir argeyi yapmak kolay değil bir anlık iş değil hele bir de skylabın gelişmemişse bayagı sıkıntı ama ne yap et bir tane pet al toplayıcı al bır hafta sırf avantaj kutusu alarak uri birikdir eger uri alma imkanın yoksa en mantıklısı bu kesbeılıyorsanda seri seri kristallon yada cubi keserekde guzel uri birikdirirsin

3. Merhaba ,

Bonus ( Avantaj ) kutusu toplayarak enerji biriktirmeye çalışabilirsiniz. Bunlar kapı açmak için kullandığınızda günlük dosyası çıkabiliyor.

Ayrıca açık arttırma kısmından 3 adet günlük dosyasını kredi teklifi ile kazanabilirsiniz.

x-3 ve x-4 haritalarında kasabilir yada görev yapabilirsiniz. x-6 yada x-7 haritalarında da aynı şekilde görev yapabilir yada kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.