Son güncelleme sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlackGhost™ tarafından 28 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

?

1. Güncelleme kaldırılmalı , sadece kasma sorununu engelleyen güncellemeler kalmalı 2 Boyutlu NPC gibi

oy sayısı 11
    100,0%
  2. Güncelleme olduğu gibi kalmalı

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bilindiği gibi bu son güncelleme çok dengesiz.

Bu güncelleme tamamen saçmalık.

Oyunu sadece kasmayarak oynamak isteyenler , kasmadan oynamamızı sağlayan yenilikler kalacak.(NPC ' lerin 2 boyutlu olması , mini haritanın arka planının gizlenmesi gibi...)

Diğer oyunda istemeyeceğimiz saçmalıklar gidecek.Örneğin mini haritada küçük bir kare var.Bu menzili anlatıyor.Bu çok saçma.Düşman gemiler dibimize giriyor ve ekranda anca görüyoruz yanımıza geldiğini.

Bugün şunu yaşadım ,

''1-1 haritasındaydım ve 1-2 ' ye gidiyordum.Normalde mini haritada düşman gemiler uzakta olsalar bile görünür.Ama dibime girdikleri zaman anca görüyorum.Patlıyorum.Bugün apis , zeusum dahil tüm irislerimi kaybettim.Full bir oyuncuydum ancak diroitlerimi (hepsi 16 level idi) kaybedene kadar.''

Kendinizi başkasının ayakkabısının içinde hissedin ki , başkalarıda sizi sizin ayakkabısının içinde hissetsin...

Eskiler ne kadar güzeldi...

Son düzenlenen: 28 Şubat 2015
    ÈrroR_™ ve ISTAKOZ49 bunu beğendi.
  2. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

Öncelikle geçmiş olsun sadace o değil bi çok sorun var düzeltilmesi lazım ben desteğimi veriyorum :) +1

BlackGhost™ bunu beğendi.
  3. Evet bir sürü sorun var sadece örnek vermiştim :)

Destek için saol.

ISTAKOZ49 bunu beğendi.
  4. MKS-705

MKS-705 User

dakikalarca süren wsleri özledim... :( :( başka vidiolar var albay bile kırmızı atıyor full lf 3 değil düşünün yani... :(

BlackGhost™ ve ISTAKOZ49 bunu beğendi.
  5. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

Cidden oyun ne hale geliyor anlamıyorum bağlantı sürekli kopuyor lazerler saniyede 5 tane atıor rütbeler tacla birleşik dro simgeleri dro uçuş düzeni ile aynı sayılır 2008 gerçekten özlüyorum :( 0 sıkıntı pvpde 100 kişi olduğu zamanları nerdeeee :(

6. MKS-705

MKS-705 User

önceden oyun ws için brebirdi şimdi kim 200 k atarsa o güçlü :(

7. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

eski 3-3 görünüm :( eski mordon görünümü eski goli eskiye dair herşey :(

8. MKS-705

MKS-705 User

eskiye ait herşey :( önceden adam 4-5 k atar baskına giderdi şimdi ben 45 k falan atıyorum adamların x2 haritalarana bile gidemiyorm :(

9. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

malesef bende fulum ancak her güçsüzü kesmiyorum bir adamla dakikalarca vs atamıyoruz anca düz x2 x3 atarsak genelde 30 saniye sürüyor eskiden kendin gibi goliyi kesmen 3-4 dakkanı alırdı kaçışta tamir yoktu herşey oyunculuğa bağlıydı nerdeee

10. Eskiyi özledim ama o kadar da eski değil.

2013 görünümlü 2014 güncellemesi en iyisiydi bence.

Tamir filan ücretsiz olmuştu hani.2014 yılında güncellendi ama slot çubuğu filan hala altıgendi...

ISTAKOZ49 bunu beğendi.
  11. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

eski 4-4 görünüm eski patlama eski yaratık görünümleri eski istila eski space keyfi eski baskınlar eski savaşlar eski oyuncular gitti bu oyun eski 30k vuruşlar :) oyunu kendileri batırdılar resmen

12. MKS-705

MKS-705 User

aslında şuan düşündümde bizim yaptığımız çok saçma neden biliyormusunuz ? ölen bir admaı geri getirebilirmiyiz kuşkusuz hepimiz hayır diycez bu da onun gibi bir şey mezarı başında 50 bin kere gel gel geri gel diye bğaırsak ağlasak göz yaşları ile deniz okyonus oluştursak bile geri gelmiycek buda öyle geri getirmiycekler malesef.

dostlar sağolsun zamanla alırşın diycekler..

darkobtte diyor ki bize zamanla 2 D den 3 D ye nasıl geçirdiysek bunada alışacaksınız diyor :( :( :( :( :( : ( :( :(

13. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

benim için sıkıntı olmuyordu :) aynen altıgen slot çubuğu çok daha güzeldi

14. Onunla oynaması , video çekmesi bile bir ayrıydı :)
    Birşeye alışacağımız filan yok :)

Oyunu bıraktım eğer sizde bıraktıysanız top DO ekibinde :)

ISTAKOZ49 bunu beğendi.
  15. ÇokTa-TIN

ÇokTa-TIN User

biz oyunu nasıl sevdiysek öyle istiyoruz

16. Dediğim gibi eksiler ne kadar güzeldi...

MKS-705 bunu beğendi.
  17. ÇokTa-TIN

ÇokTa-TIN User

pvp oynarım en azından, sevdiğim darkla aynı,üstelik cephane derdide yok,dark orbıt çok oyuncu kaybetcek.

Angel•3 bunu beğendi.
  18. MKS-705

MKS-705 User

herşey eskide kaldı....

Angel•3 bunu beğendi.
  19. Angel•3

Angel•3 User

Oyuncu düşüşünü gördükten sonra diyecekler bu hataydı ama neyi geri getirir ki...

20. Palaya bile giremiyorum sizin yapacağınız oyuna ben !!!!

En azından dalga geçmek için beyaz ekran değilde mavi ekran koysaydınız dalga geçmeyi bile beceremeyen bir şirket var karşımızda...

Paraya doymuyorsunuz oyuncuları koyun olarak görmeye devam edin sonunuz koyundanda beter olacak...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.